Sony lansează o nouă pereche de căști wireless cu funcție de estompare a zgomotului

Sony lansează o nouă pereche de căști wireless cu funcție de estompare a zgomotului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 apr 2023

Cea mai nouă pereche de căști wireless Sony oferă control adaptiv al sunetului în funcție de situație și „Active Noise Cancelling”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numite WF-C700N TWS, căștile tocmai anunțate de Sony ar trebui să schimbe convenient între modul ambiental și cel de anulare a zgomotelor, în funcție de situație și mediul în care se află utilizatorul.

Conform producătorului, în situații în care este bine să se audă sunetul din jur căștile vor funcționa în modul ambiental și vor activa automat funcția de anulare a zgomotului când utilizatorul, de exemplu, urcă într-un autobuz.

Lenovo lansează un smartphone care se încarcă în 23 de minute CITEȘTE ȘI Lenovo lansează un smartphone care se încarcă în 23 de minute

Cântărind doar 4,6 grame, noile căști Sony se conectează prin Bluetooth 5.2 și oferă suport pentru codec-urile audio SBC și AAC.

Printr-un update de software ce va fi lansat în vară, căștile WF-C700N TWS vor putea funcționa și în mod multi-point pairing, adică vor putea fi conectate simultan prin Bluetooth la două dispozitive diferite.

Pe fiecare din cele două căști există câte un buton programabil - utilizatorul poate alege ce funcție să îndeplinească acestea la apăsare scurtă, apăsare prelungă și dublă apăsare.

Conform producătorului, autonomia căștilor va fi de 7,5 ore cu ANC activat și 10 ore fără, iar bateria de 300mAh a carcasei va dubla autonomia în ambele situații.

Căștile WF-C700N TWS vor intra imediat pe piață și vor costa 120 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
căști wireless
anc