Sony va lansa luna aceasta un serviciu de streaming pentru PlayStation 5

Sony va lansa luna aceasta un serviciu de streaming pentru PlayStation 5
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 oct 2023

Spre finele lunii octombrie, abonații serviciului de conținut vândut de Sony pe consolele sale vor putea accesa prin streaming jocurile de PlayStation 5.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La doar o zi după ce a anunțat o nouă versiune de PlayStation 5, mai mică și mai ușoară, Sony anunță și data la care își va lansa serviciul de streaming.

Acesta va deveni disponibil gradual în Japonia, Europa și America de Nord din 17 octombrie, 23 octombrie, respectiv 30 octombrie.

Sony lansează o versiune de PlayStation 5 mai mică și mai ușoară CITEȘTE ȘI Sony lansează o versiune de PlayStation 5 mai mică și mai ușoară

Serviciul va putea fi folosit de cei care plătesc un abonament PlayStation Plus Premium (recent scumpit) pentru a juca prin streaming din cloud jocurile de PS5.

Însă, doar anumite jocuri vor fi disponibile în acest fel. Compania japoneză spune că, eventual, sute de jocuri vor putea fi jucate prin streaming.

Pe viitor, abonații vor putea face streaming jocurilor de PS5 și de pe alte dispozitive (precum smartphone-urile), promite Sony, care va oferi posibilitatea alegerii rezoluției la care se face streaming-ul, între 720p și 4K.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
streaming
jocuri
playstation 5