TikTok îmbunătățește experiența oferită pe dispozitivele mobile cu ecrane mari

TikTok îmbunătățește experiența oferită pe dispozitivele mobile cu ecrane mari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 dec 2023

Cel mai recent update lansat de TikTok vizează modul în care aplicația este folosită pe tablete și telefoanele pliabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TikTok a lansat un update care aduce mai multe îmbunătățiri experienței oferite de rețeaua socială pe ecranele mai mari ale smartphone-urilor pliabile și ale tabletelor.

Compania spune că aplicația va oferi pe aceste tipuri de dispozitive un feed video mai clar, o navigare mai simplă în cadrul aplicației și suport pentru schimbarea orientării ecranului.

Tiktok începe să promoveze videoclipuri mai lungi de un minut. Unii creatori de conținut sunt îngrijorați de schimbarea de direcție CITEȘTE ȘI Tiktok începe să promoveze videoclipuri mai lungi de un minut. Unii creatori de conținut sunt îngrijorați de schimbarea de direcție

Schimbările de la nivelul feed-ului video vor face să „se vadă mai clar conținutul”, conform companiei chineze.

În același timp, barele de navigare din cadrul aplicației vor fi vizibile atât sus, cât și jos, pentru a facilita accesul la secțiunile principale ale platformei.

În fine, aplicația va funcționa atât în mod portret (pe verticală, ca și până acum), că și în mod peisaj (pe orizontală).

Această modificare din urmă, deși parte doar una de îmbunătățire a experienței de utilizare, este, în fapt, încă un pas pe care TikTok îl face pe „felia” YouTube.

Asta după ce, tot pentru a se extinde pe zona pe care YouTube atrage mulți bani, TikTok a crescut, treptat, durată clipurilor video.

În același timp, optimizările făcute de TikTok pentru tablete și pliabile vin în contextul în care Instagram, unul din principalii rivali, nu are, încă, o versiune pentru tablete, categorie de dispozitive pe care Meta nu o consideră suficient de importantă.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
tablete
smartphone