Twitter - dată în judecată pentru facturi neplătite

Twitter - dată în judecată pentru facturi neplătite
scris 5 feb 2023

Firma de consultanță Innisfree M&A Incorporated a dat în judecată Twitter, la Curtea Supremă a statului New York, solicitând aproximativ 1,9 milioane de dolari pentru ceea ce spune că sunt facturi neplătite, după ce a sfătuit compania de social media cu privire la achiziția sa de către Elon Musk, anul trecut, transmite Reuters.

”Începând cu 23 decembrie 2022, Twitter nu își respectă obligațiile sale față de Innisfree, conform acordului convenit, în valoare de nu mai puțin de 1.902.788,03 USD”, se arată în plângerea depusă în instanță, scrie News.ro.

Microsoft a început să testeze integrarea AI-ului în Bing CITEȘTE ȘI Microsoft a început să testeze integrarea AI-ului în Bing

Twitter și un avocat al Innisfree nu au răspuns imediat la o cerere de comentarii.

Musk a încheiat în octombrie acordul de 44 de miliarde de dolari, anunțat în aprilie a acelui an, și a retras Twitter de la bursă.

Luna trecută, compania Crown Estate, o companie comercială independentă care administrează portofoliul de proprietăți aparținând monarhiei Marii Britanii, a declarat că a început procedurile judiciare împotriva Twitter pentru presupusa chirie neplătită la sediul său din Londra.

Cheltuielile de publicitate pe Twitter au scăzut cu 71% în decembrie, au arătat datele unei firme de cercetare în publicitate, deoarece agenții de publicitate de top și-au redus cheltuielile pe platforma de socializare după preluarea acesteia de către Musk.

Băncile care au oferit anul trecut o finanțare de 13 miliarde de dolari pentru achiziția Twitter de către directorul general al Tesla au abandonat planurile de a vinde datoria investitorilor din cauza incertitudinii legate de activele și pierderile companiei de social media, a informat Reuters luna trecută.

Twitter a făcut luna trecută prima sa plată a dobânzii la un împrumut pe care băncile l-au acordat pentru a ajuta la finanțarea achiziției de către Musk a companiei de social media.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
facturi neplătite