Uber vinde bilete la concerte și rezervări la restaurante

Uber vinde bilete la concerte și rezervări la restaurante
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mar 2022

Uber continuă să-și extindă serviciile extra ride-hailing, lansând o secțiune nouă, din care pot fi cumpărate diverse alte servicii, printre care bilete la evenimente artistice și rezervări la mesele restaurantelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația Uber primește o nouă secțiune, numită Explore, din care utilizatorii acesteia pot accesa noi servicii, dincolo de ride-hailing, oferite de compania americană, în urma unor parteneriate cu alte firme.

Din noua secțiune, se pot rezerva locuri la restaurante, se pot cumpără bilete la concerte și alte evenimente artistice și se pot comanda curse spre destinații populare la prețuri reduse.

Instagram criptează mesajele în Ucraina și Rusia CITEȘTE ȘI Instagram criptează mesajele în Ucraina și Rusia

Rezervările la restaurante, spre exemplu, sunt posibile grație integrării cu Yelp. De altfel, în noua secțiune, există o listă cu restaurante de cinci stele, create pe baza recomandărilor făcute de utilizatori în Yelp.

Evenimentele - recomandări și vânzare de bilete - ajung în aplicația Uber via PredictHQ. Ce aduce Uber în plus, este o reducere de 15% sau cel mult 10 dolari pentru cursele către destinațiile din secțiunea Explore.

Uber spune că nu oprește comision de la restaurantele la care se fac rezervări din noua secțiune, însă, nu exclude perceperea, pe viitor, de comisioane pentru alte servicii.

Noile funcții reprezintă cea mai nouă încercare a companiei americane de a-și extinde serviciile dincolo de zona de transport, atât de afectată mai ales la începutul pandemiei, în 2020.

Secțiunea Explore este disponibilă, începând cu luna martie, în câteva state americane și regiuni din Mexic.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
concerte
restaurante
ride hailing