VIDEO Razr 2019 va fi cel mai ieftin smartphone pliabil

VIDEO Razr 2019 va fi cel mai ieftin smartphone pliabil
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 nov 2019

Al treilea smartphone pliabil de răsunet va putea fi comandat în Europa de luna viitoare, însă nu va fi livrat decât în ianuarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Motorola a prezentat în urmă cu două săptămâni un remake al celebrului telefon cu clapetă Razr, care, previzibil sau nu, va fi comercializat sub numele Razr 2019.

Razr 2019 va fi, însă, un smartphone pliabil, iar va Motorola va deveni a treia mare companie care scoate pe piață un astfel de produs, după Samsung și Huawei.

La momentul prezentării, cei de la Motorola nu au oferit detalii clare legate de disponibilitate și preț, detalii care apar acum pe surse din zona operatorilor de comunicații din diverse țări europene.

FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România CITEȘTE ȘI FOTO Orange lansează primul său smartphone compatibil 5G, care va debuta în România

Astfel, se pare că noul Razr 2019 va costa în Europa în jur de 1.600 euro. Prețul va varia de la țară la țară, însă se va pleca de la această cifră de referință. Spre comparație, Galaxy Fold costă aproximativ 2.000 euro, iar Mate X va costa, când va ajunge în Europa, 2.300 euro.

Cel puțin în unele țări, precomenzile vor începe în luna decembrie. Printre acestea se vor număra, aproape sigur, Marea Britanie, Italia, Germania și Olanda. Livrarea efectivă a dispozitivului se va face, însă, o lună mai târziu.

Dacă poate fi un indicator și pentru restul continentului, deși lipsește o confirmare în acest sens, în Suedia livrările vor începe pe 24 ianuarie.

Spre deosebire de celelalte două smartphone-uri pliabile, Razr 2019 se pliază asemenea unui telefon cu clapetă, locul ecranului de 6,2 inch fiind luat după pliere de un ecran de 2,7 inch, folosit în principal pentru notificări și alte acțiuni care nu au nevoie de un ecran mare, precum schimbarea melodiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
razr
smartphone pliabil