VIDEO Surface Duo 2 este noul smartphone cu două ecrane al Microsoft

VIDEO Surface Duo 2 este noul smartphone cu două ecrane al Microsoft
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 sep 2021

Microsoft a lansat un nou smartphone cu două ecrane, numit Surface Duo 2, care promite să spele păcatele și să suplinească lipsurile modelului anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

A doua încercare a Microsoft de a dezvolta un smartphone pliabil, Surface Duo 2, este un dispozitiv cu 5G și un sistem foto serios, spre deosebire de slaba cameră foto a primului model din serie.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Spre doesebire de Samsung sau alți producători, Microsoft nu s-a complicat cu un ecran pliabil. În schimb, a folosit două ecrane OLED de 5,8 inch, cu 1344 x 1892 pixeli rezoluție 90Hz rată de refresh, unite printr-o balama.

Noul smartphone se deschide ca o carte pentru a scoate la iveală cele două ecrane, însă balamaua permite deschiderea și inversă, pentru a pune telefonul pe masă ca un mic cort și a urmări un film.

La interior, acesta are chipset-ul Snapdragon 888, 8GB RAM, între 128GB și 512GB spațiu de stocare și NFC. Microsoft a evitat să vorbească de baterie, spunând doar că va ține o zi întreagă.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Sistemul foto este compus din trei camere de 12MP (tele, wide și ultrawide), camera tele beneficiind de stabilizare optică a imaginii.

Surface Duo 2 va fi livrat cu Android 11 începând cu 21 octombrie și va costa de la 1.500 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
surface duo 2
smartphone
android
microsoft