Vodafone România lansează o aplicație pentru monitorizarea prin GPS a flotelor auto sub 10 vehicule

Vodafone România lansează o aplicație pentru monitorizarea prin GPS a flotelor auto sub 10 vehicule
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 25 mai 2017

Vodafone România a lansat o aplicație care localizează și monitorizează prin GPS flotele auto ale companiilor cu mai puțin de zece autoturisme, indiferent de domeniul de activitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Denumită Vodafone Auto Manager, aplicația se instalează rapid și nu necesită echipamente complexe sau intervenția reprezentanților unui service auto.

Soluția este alcătuită dintr-un dispozitiv de monitorizare prin GPS, o cartelă SIM cu servicii de date și o aplicație dedicată, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS.

Vodafone Auto Manager furnizează rapoarte despre rutele parcurse și monitorizarea detaliată a mașinilor de companie.

Clienții aplicației vor putea afla orele petrecute în trafic, precum și distanțele și vitezele medii.

Veniturile Vodafone România au crescut cu 2,7% în anul fiscal 2016-2017, la 707,2 milioane de euro. Numărul clienților, în urcare CITEȘTE ȘI Veniturile Vodafone România au crescut cu 2,7% în anul fiscal 2016-2017, la 707,2 milioane de euro. Numărul clienților, în urcare

Sistemul de notificări a soluției informează utilizatorii despre termenul de expirare a asigurării și a inspecției tehnice periodice, precum și despre apropierea termenului de revizie.

Soluția furnizează notificări și în cazul în care vehiculul depășește limita de viteză configurată la nivelul aplicației, atunci când bateria autoturismului este descărcată sau când dispozitivul a fost deconectat din mufa OBD II.

Târgul Imobiliar Național: De la apartament de 3,8 milioane euro în Primăverii la garsonieră de 17.000 de euro în Rahova CITEȘTE ȘI Târgul Imobiliar Național: De la apartament de 3,8 milioane euro în Primăverii la garsonieră de 17.000 de euro în Rahova

Pentru sporirea productivității, aplicația permite supervizarea traseului de călătorie, stabilirea unor zone de acces, precum și identificarea unor călătorii neautorizate.

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume.

Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 48 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
gps
vehicule
monitorizare
aplicatie