BBC a primit 100.000 de reclamații după modificarea programului în urma decesului prințului Philip

BBC a primit 100.000 de reclamații după modificarea programului în urma decesului prințului Philip
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2021

BBC a primit 100.000 de reclamații din partea telespectatorilor după modificarea programului în urma decesului prințului Philip.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Rețeaua de televiziune și-a schimbat complet programul de vineri, 9 aprilie, pentru a acoperi acest subiect, scrie News.ro.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

„EastEnders” și finala „MasterChef” au fost înlocuite de programe de știri, iar emisia BBC Four a fost complet suspendată.

BBC a transmis: „Suntem mândri de modul în care am reflectat subiectul și de rolul pe care îl jucăm în momente de importanță națională”.

Rețeaua a refuzat să confirme numărul de plângeri primite. The Sun a scris că este vorba despre 100.000.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Cifrele urmează să fie incluse în buletinul bilunar care apare joi.

Dacă este vorba despre 100.000, acesta va fi cel mai mare număr de reclamații primit pentru grilă în istoria BBC.

Alte programe care au atras numeroase reclamații pentru BBC sunt transmisiunea „Jerry Springer: The Opera”, cu 63.000, în 2015, și farsa telefonică făcute de Russell Brand actorului Andrew Sachs, cu 42.000 de reclamații, în 2008.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Nu doar BBC și-a modificat programul pentru a aborda decesul prințului Philip. ITV și Channel 4 au prezentat de asemenea extinse programe de știri.

Mulți telespectatori au renunțat să mai urmărească programele. Audiența de vineri seară a ITV a scăzut cu 60%, față de săptămâna anterioară. Audiența BBC One a scăzut cu 6%, în timp ce cea a BBC Two a pierdut două treimi.

Cel mai urmărit program de vineri seară a fost „Gogglebox” al Channel 4, cu 4,2 milioane de telespectatori.

Un grup media apropiat puterii din Ungaria obține frecvența unui radio independent CITEȘTE ȘI Un grup media apropiat puterii din Ungaria obține frecvența unui radio independent

Sâmbătă, BBC a publicat pe site un formular prin care permitea telespectatorilor să fomuleze plângeri. Formularul a fost retras duminică, după ce numărul reclamațiilor a început să scadă, a spus corporația.

Prințul Philip, soțul reginei Elizabeth II, a murit pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani. El urmează să fie înmormântat pe 17 aprilie, la Castelul Windsor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bbc
prințul philip