Postul de televiziune Viva va fi închis după 25 de ani

Postul de televiziune Viva va fi închis după 25 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2018

Postul de televiziune muzical german Viva, deținut de Viacom, va fi închis oficial, după 25 de ani, pe 31 decembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia de închidere a postului a fost anunțată în luna iunie de compania media care deține și MTV și care a cumpărat Viva în 2004, scrie News.ro.

Managerul general al Viacom, Mark Specht, a spus că, deși postul este profitabil, compania dorește să se concentreze pe brandurile MTV, Comedy Central și Nickleodeon, potrivit Billboard.

Austria taxează giganții din domeniul digital, ca Facebook și Amazon: obțin venituri colosale online, pentru care nu plătesc niciun impozit CITEȘTE ȘI Austria taxează giganții din domeniul digital, ca Facebook și Amazon: obțin venituri colosale online, pentru care nu plătesc niciun impozit

Viva a difuzat numeroase retrospective pe parcursul lunii decembrie. Directorul de brand al Viacom International Media Networks, Giovanni Zamai, a transmis într-un comunicat că vor fi făcute eforturi ca telespectatorii Viva să fie atrași către MTV, promițând „peste 18 ore de muzică pe zi” la binecunoscutul canal TV.

Dieter Gorny, cofondator al Viva și fost director, a afirmat că postul „a influențat o întreagă generație” de europeni și că nu poate fi înlocuit.

viewscnt
Afla mai multe despre
viva
viacom