O româncă - numită Director Regional Edenred Central Europe

O româncă - numită Director Regional Edenred Central Europe
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2020

Dana Sîntejudean a fost numită Director Regional la Edenred Central Europe, rol pe care îl va ocupa începând din 4 ianuarie 2021. Dana Sîntejudean a fost promovată, în cadrul grupului, din poziția de Managing Director Edenred România și îi succede lui Vianney du Parc, care va prelua funcția de Managing Director Edenred Franța. La rândul său, Vianney du Parc a ocupat poziția de Director General Edenred România, până în 2018.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dana Sîntejudean s-a alăturat Edenred în 2003, când s-a alăturat echipei din Cluj. După gestionarea cu succes a mai multor roluri în cadrul departamentului Sales, a preluat, în 2013, funcția de Commercial and Public Affairs Director, iar, în 2016, a devenit Deputy Managing Director Edenred România. În urma rezultatelor excelente obținute, în 2018, Dana Sîntejudean a fost numită Managing Director Edenred România.

Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD și Neversea, se lansează ca antreprenor în tehnologie cu o aplicație. “Puțini știu despre mine că am terminat facultatea de Automatică și Calculatoare. Proiectul are potențial să devină următorul unicorn al României.” CITEȘTE ȘI Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD și Neversea, se lansează ca antreprenor în tehnologie cu o aplicație. “Puțini știu despre mine că am terminat facultatea de Automatică și Calculatoare. Proiectul are potențial să devină următorul unicorn al României.”

Edenred este o platformă lider de servicii și plăți ce conectează milioane de angajați și comercianți parteneri din 46 de țări. În 2019, grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de milioane de euro, din tranzacții realizate, în primul rând, prin intermediul aplicațiilor mobile, al platformelor online și cardurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
edenred
dana sîntejudean