Bosch construiește o clădire de birouri la Blaj: vrem condiții de lucru inspiraționale care să faciliteze colaborarea între angajați

Bosch construiește o clădire de birouri la Blaj: vrem condiții de lucru inspiraționale care să faciliteze colaborarea între angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2018

Bosch, unul dintre liderii mondiali în furnizarea de tehnologii și servicii, a început lucrările de construcție la o nouă clădire administrativă în cadrul fabricii din Blaj (județul Alba), unde produce senzori și componente electronice, ca și piese și pentru sectorul de tehnologie industrială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bosch va investi, astfel, peste șapte milioane de euro în noua clădire, care se va desfășura pe o suprafață de 5.700 metri pătrați și două niveluri. Aceasta va găzdui birouri pentru aproximativ 250 de angajați, precum și cea mai mare parte a laboratoarelor de dezvoltare aflate în prezent în interiorul fabricii, începând cu toamna anului 2019.

„Bosch și-a extins activitatea de producție la Blaj în ultimii ani, astfel că am decis să construim o nouă clădire care să susțină această creștere și să asigure suficient spațiu pentru noi proiecte ce vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii”, a declarat Dirk Arnold, directorul general al unității de producție Bosch din Blaj. „Compania noastră acordă o atenție deosebită mediului în care oamenii își desfășoară activitatea zilnică”. „Bosch dorește să ofere condiții de lucru inspiraționale care să faciliteze colaborarea în rândul angajaților”, spune și Alexander Firsching, directorul comercial al fabricii din Blaj

Cel mai mare lanț hotelier din lume, ca număr de unități afiliate, își extinde prezența în România CITEȘTE ȘI Cel mai mare lanț hotelier din lume, ca număr de unități afiliate, își extinde prezența în România

La Blaj, Bosch a deschis prima fabrică din România pentru componente de tehnică liniară, în anul 2007. Ulterior, spațiul a fost extins prin deschiderea unor noi unități de producție pentru soluții de mobilitate prin diviziile Chassis Systems și Powertrain Solutions și au fost implementate soluții inteligente de Industrie 4.0 pentru eficientizarea producției. În prezent, fabrica din Blaj înregistrează creșteri considerabile, atât în sectorul Soluțiilor de mobilitate, cât și în cel al Tehnologiei industriale, fiind un jucător important pentru Bosch. Bosch produce la Blaj, pe lângă echipamente de tehnologie industrială, componente electronice pentru sectorul auto.

Grupul Bosch este prezent pe piața din România de 24 de ani și are aproximativ 6.500 de angajați în patru entități.

În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piața din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj și unitățile sale de producție pentru Soluții de mobilitate din Cluj și din Blaj, Bosch mai operează și o unitate de producție de tehnică liniară, localizată de asemenea în Blaj, precum și un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timișoara.

În București, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluții de mobilitate, Bunuri de larg consum și Tehnologie pentru construcții și energie. 

În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piața electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
bosch
blaj
cladire