Dezvoltatorul CTP cumpără accelerat: achiziționează un teren din Sibiu cu 1,1 milioane euro de la producătorul spaniol de piese auto Antolin

Dezvoltatorul CTP cumpără accelerat: achiziționează un teren din Sibiu cu 1,1 milioane euro de la producătorul spaniol de piese auto Antolin
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 10 oct 2017

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, cumpără de la producătorul spaniol de piese auto Antolin un teren în Sibiu de aproape 23.000 metri pătrați cu 1,1 milioane euro, reprezentând un cost de 50 euro/metru pătrat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Dezvoltatorul deține deja 5,4% (1.226 metri pătrați) din acest teren și cumpără întreaga proprietate de la investitorul italian. Tranzacția a fost perfectată în luna iulie.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

La Sibiu, Grupo Antolin din Spania are o fabrică unde produce corpuri de iluminat pentru mașini. Grupul spaniol a intrat în posesia fabricii în 2011, când a cumpărat producătorul francez de corpuri de iluminat pentru automobile CML Innovative Technologies.

Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, au cumpărat 20% din Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol CITEȘTE ȘI Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, au cumpărat 20% din Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol

CTP se află în tranzacții accelerate, joi anunțând că a cumpărat un parc logistic în apropierea Bucureștiului, Chitila Logistic Park (CLP), cu 17,3 milioane euro, de la dezvoltatorul imobiliar UBM Development. CTP vrea să își crească stocul de spații logistice și industriale deținute pe teritoriul României, la aproximativ 1 milion metri pătrați până la sfârșitul anului viitor.

În prezent, CTP deține lângă București, circa 500.000 metri pătrrați suprafață închiriabilă, dispusă în două parcuri logistice și industriale, ambele cu acces direct de pe autostrada A1: CTPark Bucharest (situat la km 13) și CTPark Bucharest West (localizat la km 23).

La nivel național, dezvoltatorul administrează spații industriale și logistice în 10 orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
parc logistic
a1