Dezvoltatorul Wallberg Properties, controlat de omul de afaceri Valentin Morar, obține autorizația de construcție pentru clădirea Sunnyville Plus, a treia fază de dezvoltare a proiectului Sunnyville din Brașov

Dezvoltatorul Wallberg Properties, controlat de omul de afaceri Valentin Morar, obține autorizația de construcție pentru clădirea Sunnyville Plus, a treia fază de dezvoltare a proiectului Sunnyville din Brașov
scris 9 oct 2020

După finalizarea primelor două clădiri rezidențiale din cadrul proiectului Sunnyville, Wallberg Properties, companie deținută de omul de afaceri arădean Valentin Morar, a obținut recent autorizația de construcție pentru Sunnyville Plus.

Dezvoltatorul intensifică pregătirea lucrărilor de construcție la a treia fază a proiectului demarat în 2015.

Piața de birouri din Capitală dă ușoare semne de revenire, după o perioadă în care volumul tranzacțiilor a scăzut considerabil. CITEȘTE ȘI Piața de birouri din Capitală dă ușoare semne de revenire, după o perioadă în care volumul tranzacțiilor a scăzut considerabil.

Clădirea Sunnyville Plus cu un regim de înălțime de 10 etaje reprezintă ultima fază de dezvoltare prevăzută în cadrul proiectului rezidențial Sunnyville din cartierul Răcădău din Brașov. Primele două etape, cu o investiție de peste 11 milioane de euro și totalizând 180 de apartamente au fost finalizate integral și predate în 2018, respectiv anul acesta, necesitând o perioadă de dezvoltare de mai puțin de 2 ani per fază.

În ceea ce privește faza a treia, aceasta cuprinde construcția a 74 de apartamente, valoarea proiectului fiind de 7.6 milioane de euro. Astfel, numărul total al apartamentul din proiectul Sunnyville depășește 250 de unități. 

Wallberg este un dezvoltator cu o activitate de peste 16 ani pe piața din România, cu proiecte în Arad, Cluj, Brașov și Timișoara. În ultimii ani, dezvoltatorul a devenit recunoscut la nivel național pentru proiectul premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului și finalizat în 2018, dar și pentru ansamblul Sunnyville din Brașov și XCity Towers din Timișoara. 

viewscnt
Afla mai multe despre
wallberg properties
valentin morar
sunnyville plus