FOTO Grupul imobiliar spaniol Mantor livrează un cămin privat pentru studenții din București. Cât costă chiria

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2017

Grupul imobiliar spaniol Mantor a finalizat construcția clădirii Stejarul din București, cu 16 locuri de cazare pentru studenți, în camere individuale, cu baie proprie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția s-a ridicat la circa 1 milion de euro.

Stejarul – Campus Universitar este deschis studenților de la orice facultate din București, în schimbul unei chirii lunare ce pornește de la 250 euro, la care se adaugă costurile pentru servicii ce includ curățenie zilnică în cameră și zonele comune, spălătorie săptămânală pentru cearșafuri și prosoape și mic dejun și cină zilnice. Opțional, studenții pot beneficia de spălătorie săptămânală pentru haine și prânz zilnic, pentru 117 euro/lună.

Managerii străini ai multinaționalelor din nordul Bucureștiului își caută locuințe premium, dar cu o chirie de până în 1.500 euro și contract de maximum 1 an CITEȘTE ȘI Managerii străini ai multinaționalelor din nordul Bucureștiului își caută locuințe premium, dar cu o chirie de până în 1.500 euro și contract de maximum 1 an

Studenții pot avea acces la două tipuri de burse: Bursa Exellence, în valoare de 100 de euro/lună, dedicată studenților cu rezultate academice deosebite, și Bursa Colaborator, cuprinsă între 50 și 100 de euro/lună, pentru cei implicați în întreținerea și îngrijirea căminului. 

Fondatorii grupul Mantor au un portofoliu format din 16 proiecte de construcții premium și de lux, care însumează peste 500.000 metri pătrați în Spania și România.

La momentul de față, Mantor execută 4 lucrări ca antreprenor general, cu un buget cumulat de aproximativ 7 milioane euro + TVA: o clădire în zona Cotroceni, o clădire in strada Docenților, o clădire în zona Amzei (fosta casă Mița Biciclista) și o fabrică în Urlați, lângă Ploiești.

FOTO Grupul imobiliar spaniol Mantor livrează un cămin privat pentru studenții din București. Cât costă chiria

Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în anul 2015. Prezent pe piața din România, grupul are 4 divizii: Dezvoltare Imobiliară, Antreprenor General, Amenajări interioare, Property și Facility Management.

FOTO Grupul imobiliar spaniol Mantor livrează un cămin privat pentru studenții din București. Cât costă chiria

Mai multe imagini, în galeria foto

viewscnt
Afla mai multe despre
mantor
campus universitar
stejarul