Freedom Group, proiectul imobiliar lansat de Octavian Bădescu, ajunge la o capitalizare de 10 milioane lei

Freedom Group, proiectul imobiliar lansat de Octavian Bădescu, ajunge la o capitalizare de 10 milioane lei
scris 7 nov 2019

Freedom Group Real Estate, companie de consultanță imobiliară fondată de antreprenorul Octavian Bădescu, având ca model de business cointeresarea agenților afiliați care devin și proprietari ai companiei, a atins o capitalizare de 10 milioane lei.

Proiectul a fost anunțat la finele lunii septembrie.

HARTĂ Dezvoltatorii din Capitală încep să ridice locuințe în zone aflate tot mai aproape de marile centre de afaceri. Creionarea unor viitori poli de dezvoltare CITEȘTE ȘI HARTĂ Dezvoltatorii din Capitală încep să ridice locuințe în zone aflate tot mai aproape de marile centre de afaceri. Creionarea unor viitori poli de dezvoltare

Capitalizarea a fost atinsă prin vânzarea acțiunilor către agenți și investitori, acționariatul companiei fiind format într-o proporție de aproape 10% din noi acționari.

Freedom Group este brandul sub care se derulează activitățile de reprezentare în tranzacționarea imobiliară, proiectul fiind înființat de Octavian Bădescu, în 2017. În 2018, fostul director comercial al Sameday Courier, Dana Gațe, s-a alăturat companiei ca asociat. Specializarea principală a companiei este pe segmentul de rezidențial, dar serviciile oferite de Freedom Group se întind pe mai multe arii.

Google își deschide anul viitor primul centru de cercetare din România în cel mai înalt turn de birouri din centrul Bucureștiului CITEȘTE ȘI Google își deschide anul viitor primul centru de cercetare din România în cel mai înalt turn de birouri din centrul Bucureștiului

Octavian Bădescu, fondatorul companiei, are o experiență de circa 20 de ani în sectorul serviciilor, perioadă în care a creat și dezvoltat proiecte inovatoare și branduri în domenii ca: marketing direct, cercetare de piață, curierat și imobiliare. Octavian Bădescu a fondat și condus companii importante pe anumite nise, precum Retailplus Eastern Europe, vândută în 2012 unei companii aparținând grupului AC Nielsen, unul dintre liderii mondiali al pieței de cercetare sau Sameday Courier - prima companie românească listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB). Sameday Courier a fost achiziționată în 2017, de eMAG, cel mai mare retailer online din România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
freedom group
octavian bădescu