Investiție de 30 de milioane de euro într-un nou proiect de birouri clasa A în Timișoara

Investiție de 30 de milioane de euro într-un nou proiect de birouri clasa A în Timișoara
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 8 aug 2016

În contextul în care piața de birouri din Timișoara trece printr-o perioadă de efervescență, compania Werk Property Group, controlată de antreprenorul român Virgil Tornoreanu și omul de afaceri turc Ruhat Kemaloglu, va investi 30 de milioane de euro în dezvoltarea Vox Technology Park, proiect de birouri clasa A cu o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați, care va fi livrat la finalul anului viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vox Technology Park va fi format din două corpuri de clădire, cu zece, respectiv șapte etaje, proiectul urmând să dețină un certificat de eficiență energetică ridicată, ceea ce va presupune costuri reduse pentru companiile care își vor desfășura activitatea în cadrul proiectului.

Construcția va avea cea mai mare suprafață disponibilă pe etaj din Timișoara, de 3.500 de metri pătrați, oferind astfel companiilor posibilitatea de extindere în viitor și va reprezenta un concept unic la nivel local, datorită facilităților sale.

Proiectul a fost gândit pentru a întruni toate cerințele specifice unei companii din domeniul IT&C și nu numai, precum flexibilitate ridicată în proiectarea instalațiilor, de la cele de alimentare cu energie, la sistemul de climatizare.

În plus, Vox Technology Park, situat la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al orașului, va dispune de spații pentru biciclete, o sală de fitness dedicată chiriașilor, o zonă comercială la parterul corpurilor de clădire, cu o suprafață de 3.500 de metri pătrați, mai multe săli de conferințe, restaurant, food court, cafenea, precum și o terasă amenajată la ultimul etaj.

În prezent, construcția proiectului a ajuns la parter, fundația și etajul subteran fiind deja finalizate.

Primul complex rezidențial din București doar pentru chiriași, o investiție de 10 milioane de euro CITEȘTE ȘI Primul complex rezidențial din București doar pentru chiriași, o investiție de 10 milioane de euro

„Creăm partenerilor noștri din industria tehnologiei și din mediul de afaceri o ambianță plăcută într-un mediu de lucru modern, astăzi pentru mâine”, a declarat Virgil Tornoreanu, acționar și managing partner al Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Arhitectura proiectului este realizată de Studio Arca, antreprenorul general este Werk MB Construct, în timp ce managementul de proiect este asigurat de către Hafner Consulting.

Grupul Werk este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din vestul României, cu o experiență de peste 13 ani. Grupul a dezvoltat în ultimii ani peste 700 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

viewscnt
Afla mai multe despre
werk property group
vox technology park
timisoara
cladire de birouri