Meta Estate Trust, asociere cu Rock Development, lansată de fostul bancher Mircea Cotigă, pentru un proiect imobiliar în Poiana Brașov

Meta Estate Trust, asociere cu Rock Development, lansată de fostul bancher Mircea Cotigă, pentru un proiect imobiliar în Poiana Brașov

Mircea Cotigă

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2022

Fondul de investiții META Estate Trust, companie holding formată, cum a anunțat în premieră Profit.ro, din nume grele de investitori din imobiliare, energie, transport, HoReCa și piața de capital, anunță intrarea într-un parteneriat alături de Rock Development Holding în vederea unei dezvoltări imobiliare în Poiana Brașov. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profit.ro a anunțat anul trecut, că omul de afaceri Mircea Cotigă, fost bancher cu o experiență de peste 15 ani în sistemul financiar, s-a asociat cu dezvoltatorul imobiliar ialomițean Constantin Mihali și împreună au fondat holdingul Rock Development, care urmează să gestioneze proiecte rezidențiale cu sute de apartamente în București și investiții estimate la 200 de milioane de euro.

DECIZIE Guvernul a stabilit salariul minim brut pe economie la 3.000 lei, din care 200 lei neimpozabili. În construcții va fi diferit CITEȘTE ȘI DECIZIE Guvernul a stabilit salariul minim brut pe economie la 3.000 lei, din care 200 lei neimpozabili. În construcții va fi diferit

Proiectele vor fi dezvoltate prin companii distincte, deținute integral de holding, care la rândul său este deținut în proporție de 90% de Constantin Mihali și 10% de Mircea Cotigă, conform datelor extrase din termene.ro.

„În curând, vom ajunge să dezvoltăm prin holding proiecte cu o valoare de 150-200 de milioane de euro“, a declarat atunci, pentru Profit.ro, Mircea Cotigă, CEO și co-fondator al Rock Development Holding.

El a lucrat peste 15 ani în sistemul bancar și de leasing. Până în decembrie 2018, a fost CEO al UniCredit Leasing, după care a fost recrutat de grupul CITR/Impetum.

Rock Development Investment, deținută integral de ialomițeanul Constantin Mihali, s-a implicat în trei proiecte imobiliare din București: ansamblul rezidențial Politehnica Park Residence – în care s-au investit 17 milioane de euro și s-au încasat 27 de milioane de euro, în proiectul Avrig Park Residence de lângă Primăria Sectorului 2 și în fostul centru comercial Doldora Bazaar, construit în cartierul Rahova în 2010.

viewscnt
Afla mai multe despre
mircea cotiga
constantin mihali
rock development holding
crowdestate
avrig park residence