Prima Development Group a finalizat ansamblul Core Timpuri Noi din București, investiție de 23 de milioane de euro

Prima Development Group a finalizat ansamblul Core Timpuri Noi din București, investiție de 23 de milioane de euro
scris 27 ian 2022

Dezvoltatorul Prima Development Group a finalizat ansamblul Core Timpuri Noi din București, în urma unei investiții de 23 de milioane de euro.

Prima Development Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și are 10 proiecte în derulare în prezent. Compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, unde a livrat până acum circa 3.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro.

Sectoarele financiar, medical, IT&C și retail, printre cele mai active din piața închirierilor de spații de birouri din București. Cuantumul chiriilor de referință CITEȘTE ȘI Sectoarele financiar, medical, IT&C și retail, printre cele mai active din piața închirierilor de spații de birouri din București. Cuantumul chiriilor de referință

În vara anului 2019, Profit.ro a anunțat, în premieră, că investitorul orădean a intrat pe piața din București prin două tranzacții importante cu terenuri. A cumpărat 3.000 de metri pătrați pe Bulevardul Mărășești 125, lângă Seminarul Teologic, cu circa 2 milioane de euro de la asociația de parașutism TNT Brothers și 49.200 de metri pătrați pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești cu circa 12 milioane de euro de la firma cu capital spaniol Delorian Group.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima development group
core timpuri noi