Primăria Capitalei cumpără beton în valoare de până la 6,2 milioane euro

Primăria Capitalei cumpără beton în valoare de până la 6,2 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2019

Compania municipală Trustul de Clădiri Metropolitane București a lansat o licitație prin care vrea să cumpere beton în valoare de până la 29,74 milioane lei (6,22 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Obiectul contractului îl reprezintă achiziția betonului de ciment gata de turnare, inclusiv asigurarea transportului la locul unde se află obiectivele de investiții, precum și serviciile de pompare. Valoarea estimata a contractului ce urmeaza a fi semnat este estimată la 2,249 milioane lei, fără TVA, potrivit News.ro.

”Valoarea contractului poate fi revizuită până la valoarea maximă de 29.741.000 lei, la care se adaugă TVA, întrucât autoritatea contractantă se află în imposibilitatea stabilirii cu exactitate a cantităților necesare pentru finalizarea diferitelor activități aferente fazelor de execuție pe o perioadă de 2 ani”, se arată în anunț.

Statul câștigă procesul cu Salini Impregilo SpA pentru proiectarea și execuția unui lot al Autostrăzii Orăștie-Sibiu CITEȘTE ȘI Statul câștigă procesul cu Salini Impregilo SpA pentru proiectarea și execuția unui lot al Autostrăzii Orăștie-Sibiu

Durata contractului este estimată la 24 luni, iar tipul procedurii este licitație deschisă. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 ianuarie 2020.

Compania municipală Trustul de Clădiri Metropolitane București a apărut în cadrul holding-ului de societăți comerciale înființate de Consiliul General al Muncipiului București, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea.

Consiliul General al Municipiului București a decis, la finalul lunii august, să reînființeze cele 20 de companii municipale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, desființate prin decizii definitive ale instanței.

viewscnt
Afla mai multe despre
beton
licitatie
cumprare
bucuresti
capitala
companie
metropolitana