Producătorul român de aplicații online Zitec își mută birourile în Timpuri Noi Square

Producătorul român de aplicații online Zitec își mută birourile în Timpuri Noi Square
scris 4 apr 2018

Compania Zitec, specializată în dezvoltarea de soluții personalizate de afaceri, servicii și produse personalizate, precum și servicii de marketing digital, își mută birourile din București în Timpuri Noi Square, unde a închiriat 1.700 metri pătrați.

Noul spațiu va găzdui, într-un spațiu neconvențional, o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital.

Zitec a deschis în noiembrie 2017 un birou în Brașov.

La începutul lui 2017, Zitec a atras o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 metri pătrați spațiu de birouri și spațiu comercial, plus 50.000 metri pătrați de spațiu rezidențial.

Prețurile apartamentelor continuă să crească. Timișoara, Cluj-Napoca și București, în topul scumpirilor în luna martie CITEȘTE ȘI Prețurile apartamentelor continuă să crească. Timișoara, Cluj-Napoca și București, în topul scumpirilor în luna martie

Construcția primelor două clădiri de birouri a fost finalizată în 2017, însumând 32.600 metri pătrați. Lucrările de construcție pentru următoarea clădire de birouri, cu o suprațafă de 20.100 metri pătrați, au început în 2017. 

Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi. Proiectul aparține Vastint Holding din cadrul Diviziei Imobiliare a Inter IKEA, care administrează proprietăți și în Olanda, Polonia, Belgia, Lituania, Letonia și Marea Britanie. În plus, Vastint deține terenuri în toată Europa pentru proiecte viitoare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
zitec
timpuri noi square