Record pe piața imobiliară din Los Angeles - Jeff Bezos a cumpărat o proprietate cu 165 de milioane de dolari

Record pe piața imobiliară din Los Angeles - Jeff Bezos a cumpărat o proprietate cu 165 de milioane de dolari
scris 13 feb 2020

Miliardarul american Jeff Bezos, fondatorul grupului Amazon, a cumpărat de curând o proprietate de lux în Los Angeles pentru suma de 165 de milioane de dolari, stabilind astfel un nou record pe piața imobiliară din metropola californiană, a anunțat miercuri cotidianul The Wall Street Journal, citat de AFP.

Potrivit acestui cotidian financiar, Jeff Bezos a cumpărat acea proprietate - Warner Estate - de la magnatul media David Geffen și a stabilit un nou record de preț pe piața imobiliară din regiunea orașului Los Angeles, scrie Agerpres.

CONFIRMARE Cea mai mare fabrică de prosoape din România - închisă. Un grup turc o înlocuiește cu peste 600 de apartamente CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Cea mai mare fabrică de prosoape din România - închisă. Un grup turc o înlocuiește cu peste 600 de apartamente

Precedentul record fusese stabilit în 2019 de Lachlan Murdoch, un om de afaceri cu triplă cetățenie (australiană, britanică și americană), care plătise 150 de milioane de dolari pentru proprietatea Bel-Air, folosită în timpul filmărilor de la serialul TV "The Beverly Hillbillies".

Reședința Warner Estate a fost construită în anii 1930 pentru Jack Warner, cofondatorul companiei de producție cinematografică Warner Brothers. Amplasată în Beverly Hills, în regiunea Los Angeles, ea include pe lângă clădirea principală mai multe pensiuni pentru oaspeți, un teren de tenis și un teren de golf.

Cu o avere estimată la peste 110 miliarde de dolari, Jeff Bezos este considerat cel mai bogat om din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
jeff bezos
amazon
los angeles