Transportatorul olandez E van Wijk a preluat un depozit de 13.900 metri pătrați de la dezvoltatorul P3

Transportatorul olandez E van Wijk a preluat un depozit de 13.900 metri pătrați de la dezvoltatorul P3
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2017

Transportatorul olandez E van Wijk, în România din 1994, a preluat un depozit din București de 13.900 metri pătrați al P3, dezvoltator paneuropean de proprietăți logistice, deținut de GIC - Fondul Suveran al statului Singapore. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

 

Clădirea este de tip clasa A și include sisteme eficiente energetic, unități de răcire, izolare suplimentară a acoperișului, recuperare de căldură și iluminat cu LED-uri pentru consum redus. De asemenea, include 400 metri pătrați de birouri.

O echipă de 40 de persoane va lucra în cadrul depozitului și se va ocupa de distribuția a în medie 15.000 de paleți pe lună. Capacitatea de depozitare este de 18.000 de paleți, oferind posibilitatea de stocare pe sol și pe rafturi. Clădirea este împărțită în două sectoare, pentru zonele de temperatură ambientală și controlată, oferind posibilitatea de a păstra și produse alimentare.

EXCLUSIV Copos a vândut hotelul Astoria din Eforie Nord. Este prima dată când vinde de când a intrat în business-ul turistic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Copos a vândut hotelul Astoria din Eforie Nord. Este prima dată când vinde de când a intrat în business-ul turistic

Logistic E Van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport si de logistica cu filiale în Olanda, România și Ucraina.

Grupul a fost înființată în 1949 în Olanda, având astăzi o flotă proprie de peste 300 de camioane și o cifră de afaceri de peste 40 milioane euro.

În România, firma, cu 352 angajați, a avut anul trecut afaceri de 121 milioane lei și un profit net de 12,4 milioane lei.

Grupul se concentrează pe clienți din diferite industrii, cum ar fi electronice, alimente, retail, agro-business, marketing, construcții și altele, oferind o gamă variată de servicii, de la manevrarea IN și OUT a paleților, la preluarea, împachetarea și înfolierea lor. Biroul din București gestionează o parte importantă a businessului de transport, precum transportul internațional, regional, intern și distribuția din România și de pe piața europeană.

“Logistic E van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport și logistică, cu o experiență de 25 de ani în România. În România avem 400 de angajați, 185 de camioane, 20.000 metri pătrați de spațiu de depozitare în București, Cluj-Napoca și Arad. Extinderea centrului nostru operațional de la București arată angajamentul nostru față de piața românească”, a declarat Tudor Iuga, Branch Manager, Logistic E van Wijk.

P3 are, în acest moment, un total de 319.000 metri pătrați în 12 depozite din parcul P3 Bucharest. Situat la doar 13 km de centrul orașului, parcul P3 Bucharest se află pe soseaua de centură a orașului. P3 va livra două noi clădiri în parcul P3 Bucharest până la finalul anului.

Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite care totalizează 3.9 milioane metri pătrați de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane metri pătrați care permit dezvoltarea de noi spații.

viewscnt
Afla mai multe despre
e van wijk
depozit
p3