Trump Tower din Vancouver dă faliment din cauza covid-19 cu două luni înaintea alegerilor prezidențiale americane

Trump Tower din Vancouver dă faliment din cauza covid-19 cu două luni înaintea alegerilor prezidențiale americane
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2020

Hotelul Trump Tower din orașul canadian Vancouver al președintelui american Donald Trump a dat faliment și urmează să fie închis definitiv, cu două luni înaintea alegerilor prezidențiale americane, un semn?, se întreabă unii, relatează Europe1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hotelul lui Trump, care tronează între clădirile din cartierul de afaceri, în apropierea unui lac comunal, nu a supraviețuit epidemiei covid-19, scrie News.ro.

Subminat de datorii în valoare de aproape cinci milioane de dolari, localul este nevoit să închidă.

EXCLUSIV Horia Culcescu, finul lui Gigi Becali, a bătut palma cu Kaufland. Nemții vor face un hipermarket în faza doi a Metalurgiei Park CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Horia Culcescu, finul lui Gigi Becali, a bătut palma cu Kaufland. Nemții vor face un hipermarket în faza doi a Metalurgiei Park

Însă acest faliment nu înseamnă că povestea de dragoste dintre familia Trump și Vancouver s-a încheiat.

În pofida unei fațade de sticlă primitoare și unor prețuri competitive - aproximativ 280 de dolari pe noapte -, hotelul nu a atras niciodată.

Încă de când a fost inaugurat de către Donald Trump Jr., locuitorii orașului au protestat față de apariția acestui uriaș de oțel, iar primarul Vancouverului a refuzat să asiste la inaugurare.

În afară de politica șefului statului american, care nu a încurajat pe nimeni să vadă localul cu ochi buni, orașul canadian este pionier în domeniul ecologic, foarte departe de felul în care funcționează hotelurile lui Trump.

Astfel, acest eșec nu spune nimic despre sănătatea financiară a președintelui american, având în vedere că hotelul este o simplă franciză

Însă, cu două luni înainte de alegerile americane, foarte disputate. acest faliment îi poate dăuna imaginii.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump tower
covid-19