Anheuser-Busch InBev vrea să obțină cinci miliarde de dolari din listarea subsidiarei din regiunea Asia-Pacific

Anheuser-Busch InBev vrea să obțină cinci miliarde de dolari din listarea subsidiarei din regiunea Asia-Pacific
scris 12 sep 2019

Anheuser-Busch InBev NV, producătorul numărul unu de bere la nivel mondial, intenționează să obțină aproximativ cinci miliarde de dolari în urma reluării listării subsidiarei sale din regiunea Asia-Pacific, o operațiune pe care a anulat-o în luna iulie din cauza cererii reduse, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

AB InBev, care spera să obțină 9,8 miliarde de dolari în urma Ofertei Publice Inițiale (IPO), banii care ar fi ajutat compania să-și reducă datoria masivă, vrea să relanseze flotarea săptămâna viitoare, scrie Agerpres.

Lanțul de cafenele Okfea vizează extinderea cu încă 25 de unități CITEȘTE ȘI Lanțul de cafenele Okfea vizează extinderea cu încă 25 de unități

În 23 septembrie ar urma să fie stabilit prețul acțiunilor iar listarea subsidiarei va avea loc în 30 septembrie, susțin sursele.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anheuser-busch inbev
bere