Coca-Cola HBC România își extinde portofoliul de băuturi energizante și va distribui produsele Monster Energy

Coca-Cola HBC România își extinde portofoliul de băuturi energizante și va distribui produsele Monster Energy
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 15 iun 2016

Compania Coca-Cola HBC România a anunțat că își extinde oferta de produse energizante, distribuind pe piața locală și Monster Energy, pe lângă marca Burn pe care o avea deja în portofoliu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Coca-Cola HBC România a devenit importatorul și distribuitorul oficial pentru brand-ul Monster Energy, în urma unui acord global, conform căruia companiei Coca-Cola (The Coca-Cola Company) îi revine un procent de aproximativ 16,7% din capitalul producătorului de băuturi Monster, o investiție de 2,15 miliarde dolari.

„Piața băuturilor energizante a înregistrat o creștere de două cifre anul trecut. Prin includerea produselor Monster Energy, ne-am diversificat portofoliul și putem oferi consumatorilor noștri o gamă și mai variată de băuturi”, a declarat Jaak Mikkel, director general al Coca-Cola HBC România.

Retailul din România, estimat la 45 mld. euro, ocupă locul 24 într-un top al piețelor în curs de dezvoltare CITEȘTE ȘI Retailul din România, estimat la 45 mld. euro, ocupă locul 24 într-un top al piețelor în curs de dezvoltare

În afară de România, pe piața europeană, Grupul Coca-Cola Hellenic distribuie Monster Energy în alte 19 de țări în care își desfășoară activitatea: Cehia, Ungaria, Slovacia, Austria, Bulgaria, Elveția, Cipru, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia, Italia, Slovenia, Croația, Bosnia, Ucraina, Serbia și Macedonia.

Marca Monster Energy a fost lansată în SUA în anul 2002, de către Hansen Beverage Company, iar în prezent este comercializată în 115 țări. Pe piața din SUA Monster Energy ocupă locul întâi în topul celor mai vândute energizante.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
monster energy
burn
bauturi energizante