Fondatorii Cereal Crunch, Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu, au devenit acționari majoritari ai Fika18

Fondatorii Cereal Crunch, Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu, au devenit acționari majoritari ai Fika18

Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2020

Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu, cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch, au devenit acționari majoritari ai Fika18, preluând 70% din acțiunile business-ului cu croissante. Armand Sima rămâne acționar și va continua să se implice în managementul afacerii și în producție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În curând vom deschide primul magazin Fika18 în Centrul Vechi, într-o zonă boemă, pe Lipscani 3, o locație cu design de inspirație nordică, așa cum îi e și numele, „fika” în suedeză însemnând pauză de cafea, un moment de răsfăț care nu implică nimic legat de muncă. Pe viitor, vizăm extinderea business-ului și în sistem de franciză”, spune Radu Savopol.

GALERIE FOTO Poliția a declanșat controale și aplicat amenzi din primele ore de restricții CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Poliția a declanșat controale și aplicat amenzi din primele ore de restricții

Accentul business-ului Fika18 cade pe producția de croissante și pe derivatele lor,

Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt și co-fondatori 5 to go, iar Andrei Alecu este proprietar al cafenelei Utopia Coffee.

viewscnt
Afla mai multe despre
fika18
radu savopol
lucian bădilă
andrei alecu