FOTO Protest cu tigăi, tacâmuri și veselă la Prefectura Timiș. Reprezentanții HoReCa se opun prelungirii carantinei la Timișoara

FOTO Protest cu tigăi, tacâmuri și veselă la Prefectura Timiș. Reprezentanții HoReCa se opun prelungirii carantinei la Timișoara
scris 19 mar 2021

Mai mulți angajați din domeniul HoReCa au protestat în fața Prefecturii Timiș, așezând pe treptele de la intrarea în clădire mai multe tigăi, farfurii, tacâmuri și șorțuri. Ei au vrut să atragă atenția în acest fel că afacerile lor riscă să se închidă din cauza carantinei și au cerut ca această măsură să nu mai fie prelungită. Recent, în Lituania, restaurante și hoteluri și-au scos pe stradă paturile și mesele.

Angajatii HoReCa susțin că instituirea carantinei zonale în Timișoara și în patru comune periurbane nu doar că nu a avut efect, dar le-a mai dat o lovitură, prin închiderea completă a localurilor în acestă perioadă, scrie News.ro.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Oamenii spun că prin protestul lor au vrut să tragă încă un semnal de alarmă.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Timp de aproximativ 15 minute, mai mulți ospătari, bucătari, barmani, dar și patroni de restaurante sau cafenele și baruri din Timișoara au trecut prin fața Prefecturii Timiș și au așezat pe trepte un obiect pe care-l folsesc în activitatea zilnică.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Protestatarii afirmă că această carantină zonală este una inutilă, care nu a făcut altceva decât să îngenuncheze HoReCa și alte sectoare.

Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice CITEȘTE ȘI Soluția Vodafone Smart Protect contribuie la securitatea afacerilor în lumea digitală, asigurând protecția dispozitivelor fixe și mobile împotriva amenințărilor cibernetice

Rata de infectare cu COVID-19 a crescut, la Timișoara, după 11 zile de carantină, depășind acum 8 cazuri la o mie de locuitori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș se va întruni la finalul acestei săptămâni pentru a lua în discuție prelungirea sau nu a carantinei în Timișoara și în localitățile periurbane.

viewscnt
Afla mai multe despre
horeca
protest
timisoara