FOTO Slager Center, un centru comercial de 7.500 metri pătrați - scos la vânzare cu 4 milioane euro

FOTO Slager Center, un centru comercial de 7.500 metri pătrați - scos la vânzare cu 4 milioane euro
scris 14 feb 2020

Slager Center, un centru comercial cu o suprafață de aproape 7.500 de metri pătrați, închiriat în proporție de 95%, este scos la vânzare cu 3,98 milioane de euro. Centrul comercial generează venituri de 300.000 de euro pe an.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Centrul este în Gheorgheni, județul Harghita, construit la intersecția drumurilor spre Moldova, Târgu Mureș și Brașov, pe o suprafață de 7.475 metri pătrați, din totalul de 16.100 metri pătrați de teren. Slager Center este deținut de Pap Ferenc, proprietar al firmei Industry Transilvan.

În 2008, acesta a decis să investească într-un centru comercial care sa deservească consumatorii din Gheorgheni, prin atragerea mai multor magazine cu diferite produse comercializate. Centrul comercial a fost inaugurat în 2009.

"Proprietarul dorește să vândă pentru că nu mai poate aloca timpul și energia necesare unui astfel de bussines, dar și pentru a stinge câteva creanțe ale societății", a declarat pentru Profit.ro George Mosor, consultant imobiliar în cadrul companiei Ascendent Imobiliare Brasov, responsabil de vânzarea centrului comercial.

FOTO Slager Center, un centru comercial de 7.500 metri pătrați - scos la vânzare cu 4 milioane euro

Printre chiriașii complexului se numără magazine de mobilă, textile, încălțăminte, ținute vestimentare, articole sportive, restaurante, agrement, decorațiuni, jucării, nunți și evenimente, instrumente muzicale, supermarket, schimb valutar, bowling și biliard, parc de distracții pentru copii, sală de squash, teren de tenis acoperit, care generează un venit de circa 301.600 euro pe an. Cei mai cunoscuți chiriași sunt Supeco, Jysk, Lem's, Diego, Recas, ABC Music, Teranova.

EXCLUSIV Immofinanz, unul dintre cei mai vechi investitori imobiliari din România, pregătește construcția unui hotel pe aceeași stradă cu noul Marriott CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Immofinanz, unul dintre cei mai vechi investitori imobiliari din România, pregătește construcția unui hotel pe aceeași stradă cu noul Marriott

"Amortizarea investiției se va face în aproximativ 10 ani, dar doar dacă se aplică un management eficient, o promovare agresivă și o majorare a chiriei la nivelul pieței, lucruri care pot crește profitabilitatea cu până la 20%", a mai spus George Mosor.

El crede că orașul Gheorgheni are mari șanse de a deveni un oras turistic de prim rang, avantajat fiind de poziția sa geografică: între munți, în apropierea lacului Roșu (la 25 km), și la 60 km de stațiunea Praid. De asemenea, se poate schia în stațiunea Izvorul Mureșului (la 20km) sau se poate vizita stațiunea Borsec (aprox. 50 km).

FOTO Slager Center, un centru comercial de 7.500 metri pătrați - scos la vânzare cu 4 milioane euro

viewscnt
Afla mai multe despre
centru comercial
harghita
vanzare