Francezul Hervé de Froment pleacă de la Nestle România după 4 ani, polonezul Leszek Wacirz preia conducerea

Francezul Hervé de Froment pleacă de la Nestle România după 4 ani, polonezul Leszek Wacirz preia conducerea

Leszek Wacirz

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2017

Polonezul Leszek Wacirz, actual Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestle Italia, va prelua de la 1 august funcția de Country Manager la Nestle România, urmând a-l înlocui pe francezul Hervé de Froment, care își va încheia mandatul în cadrul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Leszek Wacirz are 52 de ani și lucrează în cadrul Nestle de 23 de ani, având diferite funcții de business, în Polonia și Italia. Începând cu 2014, el este Business Executive Officer la Buitoni Culinary Nestle Italia.

Francezul Hervé de Froment a condus filiala Nestle din România în ultimii patru ani.

Un prim-ministru cât o cârtiță pierdută CITEȘTE ȘI Un prim-ministru cât o cârtiță pierdută

„Nestle România a fost o experiență extraordinară pentru mine. Afacerea din România s-a dezvoltat foarte bine în toate categoriile în care suntem prezenți. Aș dori să le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru acest parcurs incredibil, precum și tuturor partenerilor și prietenilor Nestle pentru sprijinul acordat în obținerea acestui succes. Sunt mândru să predau o afacere care va continua să se dezvolte”, a declarat Hervé De Froment, Country Manager, Nestle România.

La finalul lunii mai, producătorul elvețian de produse alimentare a revocat-o din postul de administrator al operațiunilor din România pe germanca Anita Baldauf, în funcție din ianuarie 2014, și l-a adus în locul acesteia pe francezul Nicolas Brondel, șef al afacerilor Nestle pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Nestle a înregistrat anul trecut în România o cifră de afaceri de 750 de milioane de lei, în creștere cu 13% față de 2015, și că estimează pentru acest an o majorare a afacerilor cu 8%.

Nestle comercializează pe piața din România produse pentru copii, cereale și batoane, produse culinare, cafea și băuturi, napolitane și ciocolată, hrană pentru animale și înghețată.

Nestle activează pe piața din România de 20 de ani și are o fabrică în Timișoara unde produce napolitanele Joe și cafeaua solubilă Nescafe. Anual, circa 35-40% din volumul total de produse fabricate în România este exportat în 25 de țări. În România, compania are 900 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
leszek wacirz
nestle
hervé de froment