În timp de pandemie, lanțul de cafenele 5 to go se extinde. Redeschiderea - în curând

În timp de pandemie, lanțul de cafenele 5 to go se extinde. Redeschiderea - în curând
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2020

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, anunță că începând cu 15 martie, a semnat contracte pentru 9 francize noi care se vor alătura grupului în București, Cluj și Călărași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El a anunțat anterior negocierile, la Profit TV.https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/retail/profit-live-tv-sa-ajutam-business-ul-fondatorul-5-to-go-am-negociat-3-francize-in-videoconferinta-sa-readucem-clientii-la-spritz-la-meci-au-inceput-sa-isi-prepare-cafea-acasa-multe-afaceri-inchise-19336823

Cafenelele 5 vor fi redeschise pe 5 mai, în regim de „to go” și „drive”.

Fabrica de mobilă Sortilemn, furnizor Ikea, își suspendă activitatea CITEȘTE ȘI Fabrica de mobilă Sortilemn, furnizor Ikea, își suspendă activitatea

5 to go a fost lansat în anul 2015, odată cu deschiderea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de cafenele deschise în 12 orașe din țară și devine cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

În luna decembrie 2019, un pachet de 35% din acțiunile lanțului a fost preluat de fondul de investiții Mozaik Investments.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenele