NEPI Rockcastle anunță ajustarea programului de funcționare a magazinelor din centrele comerciale

NEPI Rockcastle anunță ajustarea programului de funcționare a magazinelor din centrele comerciale
scris 9 nov 2020

În contextul ultimelor informații transmise de către autorități privind noile măsuri de limitare a răspândirii virusului COVID-19, NEPI Rockcastle anunță ajustarea programului de funcționare a magazinelor din toate cele 20 de centre comerciale NEPI Rockcastle, în intervalul 10:00 – 21:00. 

În România, NEPI Rockcastle deține 20 de centre comerciale: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Satu Mare, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzău, Shopping City Târgu Mureș.

Tesla Tequila, băutura anunțată în glumă de Elon Musk, a devenit realitate. Stoc epuizat în câteva ore de la lansare CITEȘTE ȘI Tesla Tequila, băutura anunțată în glumă de Elon Musk, a devenit realitate. Stoc epuizat în câteva ore de la lansare

NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est. Grupul deține un portofoliu excepțional de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania, și se dezvoltă în continuare printr-un program de expansiune pe alte piețe din Europa Centrală și de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
centre comerciale
program magazine
covid-19