Nestle a început să vândă produse sub brandul Starbucks în China

Nestle a început să vândă produse sub brandul Starbucks în China
scris 8 aug 2019

Nestle a anunțat joi că a început să vândă cafea sub brandul Starbucks în China, încercând să-și majoreze cota de piață într-o țară în care consumul de cafea este scăzut comparativ cu standardele globale, transmite Reuters.

Nestle, cel mai mare grup alimentar din lume, a plătit anul trecut 7,15 miliarde de dolari în numerar pentru o licență globală nelimitată, care-i va permite să vândă și să distribuie cafeaua și ceaiurile Starbucks în afara cafenelelor. În februarie, produsele sub brandul Starbucks au început să fie vândute în Europa, Asia și America Latină, scrie Agerpres.

CONFIRMARE Guvernul pune acciză pe băuturile cu zahăr și o majorează pe cea pe tutun. Aplicarea, chiar de luna viitoare CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Guvernul pune acciză pe băuturile cu zahăr și o majorează pe cea pe tutun. Aplicarea, chiar de luna viitoare

Inițial Nestle va vinde 21 de produse Starbucks pe platforme online, cum ar fi Tmall (deținută de Alibaba) și JD.com, precum și în birouri și în hoteluri din orașele importante.

viewscnt
Afla mai multe despre
nestle
starbucks