Retailerul evoMAG, parteneriat cu TBI Bank pentru credite online destinate companiilor

Retailerul evoMAG, parteneriat cu TBI Bank pentru credite online destinate companiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2018

Retailerul evoMAG, în parteneriat cu TBI Bank, pune la dispoziția companiilor posibilitatea de a accesa credite exclusiv online pentru achiziția de produse din site. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, clienții corporate generează 25% din vânzările evoMAG, iar valoarea medie a coșului de cumpărături pentru segmentul de business este de 1.000 de lei.

„Avem o cerere tot mai mare din partea IMM-urilor pentru soluții de finanțare diferite și adaptate nevoilor lor de flexibilitate, pe care antreprenorii să le poată accesa rapid și, mai ales, de la birou. Creditul exclusiv online, oferit clienților evoMAG prin parteneriatul cu TBI Bank, este destinat companiilor mici și mijlocii care vor să se dezvolte și chiar să rezolve rapid un deficit temporar de lichidități”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Facebook urmărește utilizatorii și prin alte aplicații, nu doar prin propriile produse CITEȘTE ȘI Facebook urmărește utilizatorii și prin alte aplicații, nu doar prin propriile produse

Procesul de obținere a creditului durează doar cinci minute și are loc exclusiv online. Aprobarea se face, de asemenea, online și într-un timp foarte scurt, fără a fi necesare o vizită la bancă sau deschiderea unui cont curent la TBI Bank.

Prin accesarea creditului exclusiv online, clienții evoMAG pot achiziționa în rate produse cuprinse între 8.000 de lei și 67.500 de lei. Creditul poate fi contractat pe o perioadă de 6 sau 12 luni, rambursarea acestuia făcându-se în rate lunare egale.

evoMAG este o companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă poziția de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
evomag
tbi bank
credite