Retailerul sârb de articole sportive Sport Vision deschide cel mai mare magazin din România în Colosseum Retail Park

Retailerul sârb de articole sportive Sport Vision deschide cel mai mare magazin din România în Colosseum Retail Park
scris 9 nov 2016

Retailerul de articole sportive Sport Vision din Serbia va deschide cel mai mare magazin din România în centrul comercial Colosseum Retail Park din București, anunță firma ACTIV Property Services, care a intermediat inchirierea.

Noul magazin va fi deschis sub conceptul Sport Vision Extra nu mai tarziu de trimestrul I din 2017 și va avea o suprafață de 930 metri pătrați.

Colosseum Retail Park este principala destinatie de cumparaturi in nord-vestul Bucurestiului de la momentul deschiderii in 2011. Parcul de retail are o suprafață închiriabilă de peste 37.000 metri pătrați și are ca ancore Carrefour, Leroy Merlin, Altex si JYSK.

Parcul urmează să fie extins în perioada următoare.

Sport Vision este unul dintre cei mai noi retaileri internationali de sport care au intrat in România, alăturându-se celorlalți mari competitori care operează magazine multi-brand (Decathlon, Intersport, Hervis, Decimas, Sportisimo) si mono-brand (Nike, Adidas, New Balance, 4F, Salomon).

Sport Vision este activ în estul Europei. Compania a intrat pe piața românească în anul 2015 și s-a extins rapid in centre comerciale precum Mega Mall București, City Park Constanta, Shopping City Timisoara, Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Cluj, precum și în outletul Fashion House.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sport vision
magazin
extindere