Sphera Franchise Group continuă expansiunea în Italia și va inagura restaurante KFC în mai multe gări

Sphera Franchise Group continuă expansiunea în Italia și va inagura restaurante KFC în mai multe gări
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2018

Sphera Franchise Group, compania care operează lanțurile Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, KFC și Taco Bell, anunță colaborarea cu Grandi Stazioni Retail S.p.A., compania care administrează 14 dintre cele mai mari stații feroviare italiene, parteneriat prin care KFC se va extinde în mai multe stații feroviare: Venezia Santa Lucia, Bari Centrale, Genova Brignole și Bologna Centrale. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Supermarket-urile britanice Sainsbury’s și Asda fuzionează și creează cel mai puternic jucător pe piața de profil din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Supermarket-urile britanice Sainsbury’s și Asda fuzionează și creează cel mai puternic jucător pe piața de profil din Marea Britanie

„Suntem bucuroși să anunțăm noul parteneriat alături de Sphera Franchise Group S.A., care vizează dezvoltarea restaurantelor KFC® în cadrul stațiilor feroviare italiene. Vizitate de peste 750 de milioane de turiști anual, stațiile au potențial economic ridicat. De aceea, am identificat în brandul KFC® un partener strategic care va reuși să ne ofere sprijin în atingerea scopului nostru, și anume oferirea unei game variate de produse alimentare în cadrul stațiilor.", a declarat Alberto Baldan, Chief Executive Officer Grandi Stazioni Retail S.p.A.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 72 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și trei în Italia.

Sphera s-a listat la BVB în luna noiembrie a anului trecut în urma unei operațiuni de piață în valoare de 285,12 milioane lei (62,00 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
pizza hut
kfc