Tranzacție: iSTYLE preia iCentre

Tranzacție: iSTYLE preia iCentre
scris 23 apr 2019

Compania iSTYLE Retail SRL, care comercializează produse ale gigantului american Apple pe plan local, a preluat magazinul iCentre din Mall Promenada.

iSTYLE gestionează acum 10 spații în București și principalele orașe din țară, însumând aproximativ 1.500 metri pătrați de retail.

ING Bank România închide “bancomatele cu scaun”. Cât timp mai pot fi folosite și variantele care rămân CITEȘTE ȘI ING Bank România închide “bancomatele cu scaun”. Cât timp mai pot fi folosite și variantele care rămân

Anul trecut, iSTYLE Romania a înregistrat cei mai buni indicatori financiari din istoria de aproape 20 de ani a companiei, ajungând la o cifră de afaceri de peste 180 de milioane de lei, o creștere de 16% față de 2017.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor 43 de magazine retail și online, iSTYLE furnizează Mac, iPad, iPhone, Apple Watch și Apple TV.

Primul magazin iSTYLE a fost deschis în 1999. În acest moment, în România există 10 magazine iSTYLE, în București (cinci magazine), Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și Iași. iSTYLE România are un număr de 70 angajați.

iSTYLE Retail SRL este controlată integral de iSTYLE Professional Services, companie deținută de iSTYLE Cyprus Limited – 99,94% și Valeriu Adrian Ion – 0,06%.

viewscnt
Afla mai multe despre
istyle
icentre
apple