Vinul zilei: un cupaj alb de Chardonnay, Sauvignon Blanc și Muscat Ottonel, creat într-o ediție limitată. Dezvăluie arome de fructe albe coapte, note ușor ierboase și ceva tente florale, toate cusute pe o aciditate potrivită

Vinul zilei: un cupaj alb de Chardonnay, Sauvignon Blanc și Muscat Ottonel, creat într-o ediție limitată. Dezvăluie arome de fructe albe coapte, note ușor ierboase și ceva tente florale, toate cusute pe o aciditate potrivită
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 ian 2024

Fain Cuvee 2022 de la Strunga Winery este un vin alb savuros, obținut din struguri Chardonnay, Sauvignon Blanc și Muscat Ottonel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vinurile Strunga Winery se obțin din struguri cultivați pe Dealurile Moldovei, în apropiere de Castelul de la Miclăușeni, o regiune viticolă binecunoscută. Vinurile produse aici se remarcă printr-o personalitate puternică,reprezentând un omagiu adus tradiției locurilor, dar într-o reinterpretare contemporană inedită. Astfel, Strunga Winery îmbină cu succes noul și vechiul, tradiția și modernul.

Recomandarea de astăzi, FAIN Cuvée 2022, este un asamblaj excelent de Chardonnay, Sauvignon Blanc și Muscat Ottonel, creat într-o ediție limitată de 5996 de sticle. Maturat în barrique, acest cuvée în ediție limitată din recolta anului 2022 este un vin de neratat, care promite o experiență gustativă unică.

Cosmin Tudoran: Deși sosit de pe arealul viticol Dealurile Moldovei, cuveeul de astăzi poartă numele pe care eu l-am cunoscut ca și cuvânt în Ardealul ușor vecin. Melanj de fructe albe coapte, ansamblu folcloric în care fiecare interpret își aduce aportul pentru ca privitorului și degustătorul să aibă parte de cât mai multă savoare în pahar. De la o notă ușor ierboasă până la una florală, totul cusut pe o aciditate potrivită. Rece și devreme ascultat, it’s fain!

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin