Vinul zilei: un Malbec 100% din regiunea Mendoza, Argentina, cotat cu 91 puncte James Suckling. Dezvăluie note olfactive de vanilie, impresii vegetale și minerale, cu gust elegant de cireșe negre, coacăze și mure, la care se adaugă senzațiile de ciocolată și tabac

Vinul zilei: un Malbec 100% din regiunea Mendoza, Argentina, cotat cu 91 puncte James Suckling. Dezvăluie note olfactive de vanilie, impresii vegetale și minerale, cu gust elegant de cireșe negre, coacăze și mure, la care se adaugă senzațiile de ciocolată și tabac
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 ian 2024

Vinul zilei, Trumpeter Malbec 2022 de la Rutini Wines, este un vin roșu sec intens, cu o textură catifelată, obținut din struguri Malbec din regiunea Mendoza, Uco Valley.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Familia Rutini are o lungă istorie în domeniul viticol, istorie începută încă din secolul 19, în Italia, atunci când Francisco Rutini producea vinuri pentru locuitoriii orășelului său natal, Ascoli Piceno. Când singurul său fiu, Felipe Rutini, a emigrat în Argentina, acesta a dus mai departe munca tatălui său. Astfel, în 1885, Felipe a fondat compania Bodega La Rural, devenind un pionier în acest domeniu în Alto Valle de Uco. Astăzi, managerul Rutini Wines este Mariano di Paola, o personalitate cheie în industria viticolă din Argentina și unul dintre primii 30 de vinificatori din lume.

Vinul zilei, Wine Rutini "Trumpeter" Malbec 2022, este un vin roșu sec obținut 100% din struguri Malbec din regiunea Mendoza, Uco Valley. Roșu intens, cu o textură catifelată, vinul scoate în evidență mai întâi note olfactive de flori, prune, coacăze negre, căpșuni și cireșe, în vreme ce, pe palat, întâlnim note de fructe de pădure, vanilie, urmate în postgust de nuanțe de cardamom și piper. Degustați acest vin la 15-18 grade Celsius, alături de preparate cu carne.

Răzvan Avram: Un Malbec 100%, din regiunea Uco Valley (Mendoza, Argentina), un vin cărnos și condimentat, care evoluează în registrul fructelor negre supracoapte. Culoare vișiniu închis și nas sobru, cu impresii vegetale, vanilie și note minerale. Corp suplu, taninuri moi, aciditate moderată și alcool perfect integrat (13,5%). Gust elegant, cu cireșe negre, coacăze și mure, la care se adaugă senzații de ciocolată amară și tabac. Postgust lung, catifelat, cu curmale confiate, fum și lemn dulce.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin