Stanleybet Capital, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive și jocuri de noroc din România, vine la bursă. Vrea să atragă între 2,5 - 4 milioane de euro printr-un plasament privat de obligațiuni

Stanleybet Capital, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive și jocuri de noroc din România, vine la bursă. Vrea să atragă între 2,5 - 4 milioane de euro printr-un plasament privat de obligațiuni
scris 22 iul 2021

Stanleybet Capital, parte a grupului de firme Game World Group, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive și jocuri de noroc din România, vrea să atragă între 2,5 - 4 milioane de euro printr-un plasament privat de obligațiuni denominate în lei, nesubordonate, negarantate, neconvertibile și cu scadența la 3 ani, programat pentru perioada 27 iulie - 30 august.

Finanțarea va fi utilizată pentru a susține creșterea accelerată a grupului în următorii trei ani, conducerea Stanleybet Capital mizând pe afaceri de 600 milioane de lei în 2024.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Fondurile atrase vor fi investite in optimizarea platformei de pariuri sportive și jocuri de noroc online, extinderea și digitalizarea rețelei de agenții de pariuri sportive Stanleybet, implementarea unor aplicații pentru mobil și dezvoltarea rețelei de agenții premium Stanleybet Plus.

“Industria jocurilor de noroc a avut și ea de suferit anul trecut, în urma pandemiei de coronavirus, care, în același timp, a dat momentum platformelor online de pariuri sportive și jocuri de noroc. Într-o industrie cu numeroase provocări - în plan legislativ, concurențial, al comportamentului de consum și în privința percepției în societate - businessul companiilor din cadrul Game World Group a fost ajustat astfel încât să reziste și să valorifice oportunitățile din piață. Acest plasament privat ne va ajuta să creștem intens în următorii trei ani. Aceasta presupune optimizarea platformelor online, modernizarea și digitalizarea agențiilor din țară, dar și extinderea rețelei de agenții” spune Csaba Tanko, Președinte CA și Director General Stanleybet Capital.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Pentru anul acesta, managementul grupului Game World / Stanleybet Capital estimează venituri de aproximativ 418 milioane de lei (dublu față de 2020) și un profit net de 37,8 milioane de lei. De asemenea, pentru 2024, managementul grupului vizează venituri de 600 de milioane de lei și un profit net de 83 de milioane de lei.

Stanleybet Capital a fost înființată în noiembrie 2020 ca entitate (societate de tip holding) cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World pe piața jocurilor de noroc și a pariurilor sportive din România.

Grupul Game World / Stanleybet Capital include companiile Game World România, Game World Invest Westgate România, WAP Holdings România și Megabet Internațional (pentru divizia online).

Grupul Game World / Stanleybet Capital include 7 săli de jocuri premium cu brandul Game World în București, Constanța, Brașov și Alba Iulia, o rețea de 288 agenții de pariuri sportive și jocuri de noroc de tip slot machines cu brandul Stanleybet și două platforme online de pariuri sportive și jocuri de casino.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Prima sală de jocuri din rețeaua Game World - Game World București Mall - a fost deschisă în septembrie 1999, în centrul comercial București Mall, primul mall din Capitală. Aceasta este în prezent și cea mai mare sală de jocuri din România. Stanleybet este de 18 ani pe piața locală.

viewscnt
Afla mai multe despre
plasament privat de obligațiuni
stanleybet capital