Altex intră pe nișa de turism cu Altex Travel și începe să vândă vacanțe

Altex intră pe nișa de turism cu Altex Travel și începe să vândă vacanțe
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2021

Retailerul electro-IT Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie și unul dintre cei mai mari jucători de profil, lansează un nou serviciu, Altex Travel, cu furnizare de vacanțe direct în magazinele Altex și Media Galaxy, ca și online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vorr fi ofertate circa 10.000 de pachete turistice.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

”Altex Travel este modul nostru de a reacționa la cererea pieței. Ne propunem să devenim un jucător important pe piață, să ne diversificăm portofoliul de produse și destinații”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Oferta este lansată împreunp cu Karpaten Turism.

Luna trecută, retailerul a anunțat că intră pe nișa punctelor de încărcare a mașinilor electrice.

Altex a depășit anul trecut cifra de afaceri de 5 miliarde lei (peste 1 miliard de euro), de la circa 4 miliarde lei în anul precedent, bifând un profit net de 123,3 milioane lei (75,4 milioane lei în 2019).

Numărul de angajați a urcat de la 3.546 la 4.043 persoane.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
altex travel
karpaten turism