Hotelierii de pe litoral: În acest sezon nu vor crește deloc tarifele, ba chiar vor scădea, pe alocuri

Hotelierii de pe litoral: În acest sezon nu vor crește deloc tarifele, ba chiar vor scădea, pe alocuri
scris 12 mai 2020

Vacanțele pe litoralul românesc nu se vor scumpi în acest sezon, așa cum s-a întâmplat an de an în ultima vreme, ba chiar se vor ieftini "pe alocuri", potrivit reprezentanților patronatelor din domeniu.

Viitoarele reguli și planuri pregătite de autorități în actuala pandemie vor fi anunțate la conferința Profit.ro, pentru care detalii pot fi văzute AICI și care va fi transmisă în direct la Profit TV

Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19 CITEȘTE ȘI Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Întrebați dacă hotelierii scumpesc sejururile în acest an, în încercarea de a recupera pierderile cauzate de nefuncționarea în luna mai, reprezentanții patronatelor au negat vehement acest lucru.

"Nu cresc tarifele, ba chiar le vom reduce, pentru a veni în sprijinul oamenilor", a susținut Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

INTERVIU Bogdan Georgescu, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Bogdan Georgescu, despre premium în business

La rândul său, Nicolae Bucovală, președintele Organizației Patronale Mamaia Constanța, a confirmat că "nu se mișcă în sus tarifele", ba chiar vor fi reduse, nuanțând însă cu sintagma "pe alocuri, dacă va fi cazul".

El a afirmat că că hotelierii vor veni cu multe investiții în acest sezon, astfel încât turistul să se simtă protejat în vacanță pe litoral.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotelieri
litoral
tarife
vacante