Murad pregătește deschiderea fostei perle a litoralului, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, ridicat la 4 stele all inclusive

Murad pregătește deschiderea fostei perle a litoralului, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, ridicat la 4 stele all inclusive
scris 19 feb 2020

Lucrările de modernizare a complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, achiziționat de omul de afaceri Mohammad Murad în 2017 de la Josef Goschy, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro, vor fi încheiate în jurul datei de 15 iunie, după o investiție de circa 40 milioane euro, printre cele mai mari de pe litoralul românesc.

Suzuki își extinde gama de modele hibrid si devine primul producator care comercializeaza doar modele hibrid 12V si 48V. Time to Hybrid! CITEȘTE ȘI Suzuki își extinde gama de modele hibrid si devine primul producator care comercializeaza doar modele hibrid 12V si 48V. Time to Hybrid!

Lucrările sunt la acest moment în plină desfășurare, conform UCT Media.

INTERVIU Eugen Voicu, acționar majoritar Certinvest, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Eugen Voicu, acționar majoritar Certinvest, despre premium în business

În primăvara anului trecut, Profit.ro a anunțat că Mohammad Murad a cumpărat hotelul Craiova din Olimp de la frații Micula și vrea să îl integreze într-un complex care să includă Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, dar și hotelul Majestic. Conform informațiilor Profit.ro, complexul ar urma să aibă 1.200 de camere și 3.000 de locuri și să fie transformat într-un resort de 4 stele all inclusive, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro, sumă în care este inclusă și achiziția hotelurilor.

Ce așteptări avem de la anul fiscal 2020? CITEȘTE ȘI Ce așteptări avem de la anul fiscal 2020?

"Investiția în acest complex, care va avea 1.200 de camere ce vor cumula 3.000 de locuri, se va ridica la 40 de milioane de euro, incluzând și costurile de achiziționare a hotelurilor. Va fi un resort de patru stele plus all inclusive", a declarat atunci Murad pentru Profit.ro.

FOTO Mohammad Murad deschide un restaurant în nordul Capitalei cu 1 milion de euro CITEȘTE ȘI FOTO Mohammad Murad deschide un restaurant în nordul Capitalei cu 1 milion de euro

Cel mai mare complex hotelier all inclusive din sudul litoralului va va include, astfel, hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, precum și Majestic, dar și Craiova, ultimul fiind achiziționat recent de Murad de la frații Micula cu 1,6 milioane de euro.

Hotelul Craiova are acum două stele, iar cele două corpuri de clădire însumează 163 de camere, la doar 75 de metri distanță de plajă. Murad a achiziționat hotelul aflat în vecinătatea compelxului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, pe care l-a cumpărat cu doi ani în urmă, pentru zece milioane de euro, de la Josef Goschy. Tot în vecinătatea complexului se află și hotelul Majestic, achiziționat de Murad la începutul anului 2000. Toate acestea se vor uni într-un resort care urmează să fie cel mai mare din sudul litoralului, pe un teren de 85.000 de metri pătrați.

Mohammad Murad deține aproape 4.000 de locuri de cazare pe litoral, în mai multe hoteluri din Năvodari, Mamaia, Jupiter, Olimp și Neptun. În paralel, omul de afaceri a preluat și o altă emblemă a turismului românesc, hotelul Lido din București, dar și hotelul Prahova din Neptun, de la frații Micula. El mai are încă trei hoteluri în București, care funcționează sub brandul Phoenicia. Murad deține și lanțul de restaurante Spring Time și fabrica de conserve Mandy. Omul de afaceri a construit în ultimii 10 ani circa 2.000 de locuințe în blocuri și vile în București și Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
murad
complex
all inclusive
olimp