O companie de management al rezervărilor propune reduceri de 20% la sejururi pentru turiștii care rezervă acum vacanțe, pentru indiferent ce perioadă în următoarele 12 luni

O companie de management al rezervărilor propune reduceri de 20% la sejururi pentru turiștii care rezervă acum vacanțe, pentru indiferent ce perioadă în următoarele 12 luni
scris 25 mar 2020

OTELO.RO, companie de management a rezervărilor hoteliere, vrea să vină în ajutorul structurilor de cazare în această perioadă în care vânzările sunt afectate și oferă pentru turiștii care cumpără la hotelurile cu care aceasta lucrează vouchere cu reducere de 20%, valabile un an.

"Cei care plătesc acum și își cumpără un astfel de voucher de vacanță, beneficiază de reduceri de 20% pentru un sejur la orice hotel de pe portalul nostru în orice perioadă din următoarele 12 luni, cu excepția Paștelui și Crăciunului", a declarat pentru Profit.ro Răzvan Iacob, managing partner al OTELO.RO

Iacob spune că OTELO renunță la orice comision și că tot ce își dorește este să sprijine hotelurile în această perioadă neagră pentru industrie.

"Hotelierii și proprietarii de pensiuni sunt foarte panicați, iar mulți dintre ei vor avea probleme financiare mari dacă această criză va dura. Îi sfătuiesc pe cei care au un hotel sau o pensiune preferată să le susțină acum, când au nevoie, cumpărând aceste vouchere care vor reprezenta pentru ei o gură de oxigen", a adăugat Iacob.

Companie de management al rezervărilor: Până la 70% din hotelierii cu maximum 30 de camere folosesc și astăzi caietul pentru a gestiona rezervările CITEȘTE ȘI Companie de management al rezervărilor: Până la 70% din hotelierii cu maximum 30 de camere folosesc și astăzi caietul pentru a gestiona rezervările

Deși crede că piața hotelieră intră în criză prima și iese ultima, managerul OTELO îi sfătuiește pe hotelieri să își păstreze echipa cu orice preț, pentru că va fi importantă când piața își va reveni, și să renegocieze contractele cu toți furnizorii, astfel încât pierderile să fie asumate de ambele părți.

'Nu micșorați tarifele. Faceți promoții sau pachete 3+1 gratis, 4+1 gratis etc. Canibalizarea tarifelor este periculoasă pe termen lung. Comunicați onest cu clienții prin social media sau newsletter: dacă închideți temporar, care sunt noutățile, promoțiile. Trebuie curaj, ascunderea nu ajută. Onestitatea este apreciată de clienți în aceste vremuri în care încrederea este la cele mai scăzute cote", crede Iacob.

Voucherele pot fi achiziționate în perioada martie-mai 2020, pentru 2-5 nopți, cu 20% discount, și sunt valabile 12 luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
otelo.ro
hoteluri
vouchere
reducere