Petrecere inedită: 250 de turiști vor face Revelionul în costum de baie în cel mai mare aqua park din vestul țării

Petrecere inedită: 250 de turiști vor face Revelionul în costum de baie în cel mai mare aqua park din vestul țării
scris 21 nov 2016

Cei 250 de turiști care vor ajunge în noaptea dintre ani în aqua park-ul din complexul Arsenal Park de la Orăștie, deținut de frații Emil și Marius Cristescu, proprietarii grupului Bega, vor petrece Revelionul în costum de baie, la piscină. 

Turiștii vor intra în AquaPark Arsenal în seara de Revelion la ora 20, vor lăsa hainele la garderobă și vor rămâne în costume de baie, după care li se vor da brățări și prosoape și vor petrece până în zori îmbrăcați sumar. Aceștia vor avea la dispoziție un open bar și un candy bar, iar meniul de mâncare va fi de tipul Finger Food Buffet. Nu vor lipsi jocurile de lumini, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Trecerea în Noul An va fi marcată cu un spectacol de artificii.

"Oamenii vor petrece Revelionul în costume de baie, în piscină sau pe tobogane, ca și cum ar fi vara la mare. Am vrut să venim cu o alternativă la Revelioanele clasice, petrecute la masă, în restaurant", a declarat luni într-un comunicat Sebastian Antal, directorul general al complexului Arsenal Park.

Arsenal Park a fost premiat joi la gala Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) pentru cea mai mare investiție în agrement din vestul țării.

"Jumătate din cele 250 de locuri disponibile au fost deja rezervate cu o lună și jumătate înainte de Revelion și estimăm că cel târziu până la finalul lunii decembrie se vor ocupa toate. Cei care au cumpărat sunt cupluri tinere, sub 40 de ani, din Timișoara, Cluj și Sibiu, care s-au săturat să-și petreacă Revelionul într-un restaurant", a mai spus Sebastian Antal.

Și bogații plâng, dar de fericire CITEȘTE ȘI Și bogații plâng, dar de fericire

Pentru rezervări early booking (până în 1 decembrie 2016), tariful este de 250 lei/persoană pentru petrecerea de Revelion, respectiv de 129 de euro/sejur/persoană în cazul în care se optează pentru un pachet complet. Pachetul complet include două nopți de cazare în cameră dublă Ofițer/Tun/TAB (din 31 decembrie până în 2 ianuarie), cu brunch în data de 1 ianuarie 2017 și mic dejun în data de 2 ianuarie, precum și acces la patinoar, sala de jocuri, treasure hunt și  skatepark. Pentru cei care plătesc Revelionul până în 28 decembrie, prețul va urca la 290 de lei, iar cei care achită în ultimul moment vor plăti 320 de lei.

La jumătatea lunii iunie, la Arsenal Park Orăștie a fost inaugurat un centru SPA și o sală multifuncțională, în valoare de 12,5 milioane de lei. Cele două obiective completează o serie de investiții în complexul turistic, estimate la 20 de milioane de euro începând cu 2009, atunci când a fost deschis.

Centrul SPA și sala multifuncțională, denumite împreună AquaPark Arsenal, includ trei zone distincte: SunWaves, Inner Bliss și Belvedere Lounge&Terasă. SunWaves este partea de exterior, care include 4 bazine (agrement, înot, de copii, respectiv pentru tobogane), 6 tobogane și un bar exterior. Inner Bliss reprezintă zona de interior, cu tobogane, 4 bazine (pentru copii, de relaxare cu râul leneș și cu porțiuni cu hidromasaj, cu apă rece, respectiv pentru tobogane), 3 saune și un bar. Priveliștea este elementul principal al zonei Belvedere Lounge&Terasă. Acest spațiu include 2 terase, un bar, un lounge și o cadă cu hidromasaj. Adâncimea bazinelor pentru copii este de 40 - 80 cm, iar a celorlaltor bazine de 1,2m. Temperatura apei este setată în permanență la 29-32 de grade Celsius.

Arsenal Park este un complex de vacanță cu 230 de locuri de cazare în care turiștii pot practica diverse activități, printre care instrucție militară, lupte de airsoft și paintball, tir cu arme foc, cu arme de airsoft și paintball, tir cu arcul, plimbări cu transportorul șenilat, concursuri de drezină, închiriere mașini de golf, biciclete, go-kart bikes, segway etc. Spa-ul Arsenal Park dispune de o sală de fitness, saune finlandeze și cu infraroșu, o piscină cu dispozitive de masaj în apă și cu înot contracurent, o cameră de relaxare și camere pentru masaj și tratamente corporale.

Întins pe o suprafață de 88 de hectare, Arsenal Park este și cel mai mare muzeu de tehnică militară din România, cu peste 150 de exponate, printre care tunuri, TAB-uri, transportoare șenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere și tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanță militară, o locomotivă, trenuri de mină, un avion IAR 93, un avion AN-2 și un MIG 21, dar și un elicopter Kamov Ka 26.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
revelion
costum de baie
orastie