Radu Berceanu a investit 14 mil. euro pentru transformarea hotelului Jiul din Craiova în Ramada Plaza

Radu Berceanu a investit 14 mil. euro pentru transformarea hotelului Jiul din Craiova în Ramada Plaza
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 25 nov 2015

Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor în guvernele Tăriceanu și Boc, a renovat și modernizat hotelul Jiul din Craiova, pe care îl deține indirect, și l-a transformat în Ramada Plaza. Proiectul a costat 14 milioane de euro și vine la șapte ani după ce fostul politician a încercat fără succes să vândă hotelul cu 12 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Hotelul, cu 162 de camere, clasificat la patru stele, a fost redeschis miercuri, și aduce nou un centru de conferințe, în care intră 550 de persoane, și un Spa, cărora li se adaugă două restaurante. Cea mai mare parte a proiectului a fost finanțată cu bani împrumutați de la  Garanti Bank.

Hotelul, care așteaptă atât oameni de afaceri, cât și turiști care vor veni să se relaxeze în Craiova, mizează pe afaceri de 2,5 milioane de euro în primul an de funcționare și pe un grad de ocupare de 50%. Managementul proiectului și procesul de afiliere la standardele internaționale ale brandului Ramada Plaza sunt asigurate de Trend Hospitality Management and Consulting, firmă deținută de discretul om de afaceri Radu Dimofte, proprietarul hoteluirilor Sheraton, Ramada Park și Ramada Plaza din București. Trend Hospitality este partenerul strategic al Wyndham Hotel Group în Romania, Bulgaria și Moldova.

Cu 12 hoteluri Ramada în România și încă trei în dezvoltare, Ramada este cel mai mare lanț hotelier prezent în țară.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
berceanu
ramada
craiova
investitie