Toate pârtiile din Sinaia - închise. Salvamontiștii au anunțat risc mare de producere a avalanșelor

Toate pârtiile din Sinaia - închise. Salvamontiștii au anunțat risc mare de producere a avalanșelor
scris 6 ian 2021

Salvamontiștii din Sinaia au anunțat că este risc mare de producere a avalanșelor între Cota 1.400 și 2.000, fiind așteptate multiple avalanșe. De aceea, toate pârtiile pentru schi sunt închise în cursul zilei de miercuri.

Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială CITEȘTE ȘI Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială

”ATENȚIONARE: Risc mare (grad IV) de avalanșă între Cota 1400 – 2000. Conform informărilor primite în această seară, MÂINE, 6 ianuarie, sunt preconizate avalanșe numeroase pe domeniul schiabil Sinaia, din cauza instabilității stratului de zăpadă”, au transmis salvamontiștii din Sinaia. 

Proprietarii de hoteluri și restaurante cer și noului Guvern, la început de an, redeschiderea spațiilor de restaurant în interior. \ CITEȘTE ȘI Proprietarii de hoteluri și restaurante cer și noului Guvern, la început de an, redeschiderea spațiilor de restaurant în interior. "Risc de faliment ce amenință mai bine de jumătate dintre operatori."

Aceștia au precizat că toate pârtiile vor fi închise în cursul zilei de miercuri, arată News.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
sinaia
partii
schi