VIDEO Al treilea clip de promovare a României la BBC: Toamna

VIDEO Al treilea clip de promovare a României la BBC: Toamna
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2023

Ministrul Turismului, Ștefan Radu Oprea, a publicat cel de-al treilea clip de promovare a României la BBC. Acesta se intitulează ”Toamna” și cuprinde imagini suprinse în acest anotimp.

”Promovăm România la BBC - episodul 3 – Toamna”k, a anunțat Ștefan Radu Oprea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
FOTO Hotelul din Italia al fraților Pavăl, proprietarii Dedeman, va funcționa sub brandul de lux LXR Hotels and Resorts din portofoliul Hilton CITEȘTE ȘI FOTO Hotelul din Italia al fraților Pavăl, proprietarii Dedeman, va funcționa sub brandul de lux LXR Hotels and Resorts din portofoliul Hilton

Ministrul distribuie clipul de un minut care cuprinde imagini surprinse în România în acest anotimp, scrie News.ro.

Sunt imagini cu frunze care cad, cu păduri pline de culoare, dar și țărani care culeg porumbul, adună nuci și cartofi sau culeg struguri și fac must și țuică.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) promovează destinația turistică România, în perioada 15 octombrie - 15 noiembrie, pe postul de televiziune BBC.

Reprezentanții ministerului au colaborat cu Charlie Ottley, cunoscut pentru documentarele sale despre România, precum ”Wild Carpathia” și ”Flavours of Romania”, pentru a crea o serie de videoclipuri care să prezinte frumusețea și diversitatea țării noastre.

”Astfel, au fost realizate 8 clipuri de prezentare: 4 videoclipuri cu o durată de 1 minut, care surprind România în toată splendoarea ei, în fiecare anotimp, de la peisajele înghețate ale iernii la culorile vii ale primăverii, și alte 4 videoclipuri, de 30 de secunde fiecare, care evidențiază 4 forme de turism specifice României: cultural, ecoturistic, city break și natură, cu rolul de a sublinia diversitatea ofertei turistice a țării noastre”, arată MEAT.

Eximtur a atins o cifră de afaceri de 40 milioane euro CITEȘTE ȘI Eximtur a atins o cifră de afaceri de 40 milioane euro

Videoclipurile sunt difuzate în cadrul emisiunilor BBC, pe întreaga durată a zilei. MEAT va beneficia de 80 de difuzări, respectiv 30 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 1 minut și 50 de difuzări ale spoturilor cu o durată de 30 de secunde. De asemenea, cele 8 materiale, precum și videoclipul bonus realizat de Charlie Ottley, vor fi folosite pentru promovarea României la târgul internațional de turism WTM Londra, care va avea loc în perioada 6-8 noiembrie, precum și în cadrul altor participări la manifestări expoziționale și acțiuni de marketing.

”Asocierea cu postul de televiziune BBC va sublinia valorile și obiectivele MEAT de a promova frumusețea și diversitatea României. Postul de televizune, care funcționează 24 de ore pe zi, este disponibil în aproape toate țările lumii, conținutul fiind accesibil în milioane de camere de hotel, pe avioane, nave de croazieră și dispozitive mobile la nivel global. Totodată, alegerea lui Charlie Ottley pentru realizarea seriei de clipuri a venit ca firească, prin munca sa realizatorul demonstrând o cunoaștere profundă a țării noastre, fiind un ambasador al frumuseților României peste granițe. Prin această campanie, MEAT își propune să eficientizeze acțiunile de promovare a României ca destinație turistică atractivă, într-un mod accesibil unei categorii numeroase și variate de public, adaptând conținutul și mesajele cheie necesităților, preferințelor și tendințelor de consum ale turiștilor din Marea Britanie și din țările în care se difuzează BBC”, explică reprezentanții ministerului.

Anterior, România a fost promovată la Paris.

viewscnt
Afla mai multe despre
bbc
turism
romania