UTI Construction and Facility Management lansează angajări

UTI Construction and Facility Management lansează angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2023

UTI Construction and Facility Management a avut în 2002 o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de euro, rezultatul unor investiții în tehnologie, infrastructură pentru derularea contractelor și în formarea de echipe de specialiști în toată țara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

UTI CFM este jucător în domeniul instalațiilor și sistemelor de securitate destinate domeniului aeroportuar.

Furnizorul de servicii IT ddroidd, cu patru români printre fondatori, se extinde în Australia CITEȘTE ȘI Furnizorul de servicii IT ddroidd, cu patru români printre fondatori, se extinde în Australia

Pentru 2023, compania estimează o cifră de afaceri record, de peste 77 de milioane de euro, luând în calcul contracte semnate.

În 2023, UTI CFM derulează proiecte pentru aeroporturi din România: extinderea terminalului de plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, extinderea Aeroportului Internațional Sibiu și a Aeroportului Internațional Satu-Mare, instalarea de sisteme de securitate perimetrală pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, implementarea unui sistem de aterizare instrumental pentru Aeroportul Internațional George Enescu Bacău, finalizarea primului sistem de turn de control virtual din țara noastră pentru Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

UTI CFM numără în prezent peste 890 de angajați în toate regiunile României: București și Ilfov, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Transilvania, Ardeal, Banat, Moldova. În prezent, compania caută să angajeze peste 100 de persoane cu specializări tehnice în toată țara.

„Căutăm instalatori, mecanici, electricieni ANRE IIB, tehnicieni curenți slabi, ingineri instalații electrice și mecanice, șefi de șantier și manageri de proiect. Salariile personalului de execuție pornesc de la 5.000 de lei net și pot ajunge la peste 7.000 de lei net, în funcție de experiență și autorizările deținute. Pentru ingineri, șefi de santier și manageri de proiect, salariile pornesc de la 6.000 de lei și pot ajunge la 12.000 de lei, în funcție de studii, experiență și certificări. Contractele se semnează imediat după acceptarea ofertei”, a declarat Cristian Costea – Directorul General al societății.

viewscnt
Afla mai multe despre
uti
locuri de munca