8,4 milioane de turiști străini au vizitat Bulgaria, cei mai mulți din România, Grecia, Germania, Turcia și Rusia

8,4 milioane de turiști străini au vizitat Bulgaria, cei mai mulți din România, Grecia, Germania, Turcia și Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 dec 2018

Peste 8,4 milioane de turiști au vizitat în primele zece luni din acest an Bulgaria (țară a cărei populație este de aproximativ șapte milioane), o creștere de 5% față de 2017, cei mai mulți vizitatori străini fiind din România, Grecia, Germania, Turcia și Rusia, a anunțat ministrul Turismului, Nikolina Angelkova, transmit Independent Balkan News Agency și Sofia Globe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În primele nouă luni din 2018, veniturile obținute de pe urma turiștilor străini au urcat la 3,2 miliarde de euro, cu 7% mai mult decât în perioada ianuarie-septembrie 2017, scrie Agerpres.

FAN Courier își consolidează poziția de lider pe piața de curierat din România și accelerează investițiile. 2018 - cele mai mari investiții din istoria companiei.”În 2007 am intrat în blocaj și am plătit despăgubiri clienților până în vara anului următor” CITEȘTE ȘI FAN Courier își consolidează poziția de lider pe piața de curierat din România și accelerează investițiile. 2018 - cele mai mari investiții din istoria companiei.”În 2007 am intrat în blocaj și am plătit despăgubiri clienților până în vara anului următor”

În lunile de vară, peste 5,4 milioane de vizitatori străini au venit în Bulgaria, fiind cel mai de succes sezon estival înregistrat vreodată în statul balcanic, a explicat Angelkova.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
turism